Hiking.sk HIKING.SK Posledná zastávka pred cestou na hory

Predaj

Predám trekingovú obuv Planika Jalovec Top Air Tex

tono publikovaný: 20. 2. 2024

Predám trekingovú obuv Planika Jalovec Top Air Tex velkosť 44. Ide o univerzálnu horskú turistickú obuv kompatibilnú s poloautomatickými mačkami. Topánky majú celokožený zvršok podšitý priedušnou membránou Air Tex krytou odolnou textilnou podšívkou a mäkký vzdušný vnútorný golier, medzipodrážku a gumovú podrážku Vibram® s ochranným obvodovým lemom. Obuv je 100% vyrobená v Slovinsku.
Topánky sú v záruke (júl 2025 – pokladničný blok), kupovaná v Tatrasporte v Bratislave na Kollárovom nám., bola použitá 1x na cca 8 km prechádzke, TOP stav! Dôvod predaja – zlá veľkosť.
Cena: 130 € (pôvodná cena 180 €)
Dobierka, po dohode možný osobný odber v Bratislave. Kontakt anton.zahradnik@hiking.sk

Vriace fórum RSS vriaceho fóra
Vytvor diskusnú tému1228bazarK bazáruPredám trekingovú obuv Planika Jalovec Top Air Tex Predám trekingovú obuv Planika Jalovec Top Air Tex velkosť 44. Ide o univerzálnu horskú turistickú obuv kompatibilnú s poloautomatickými mačkami. Topánky majú celokožený zvršok podšitý priedušnou membránou Air Tex krytou odolnou textilnou podšívkou a mäkký vzdušný vnútorný golier, medzipodrážku a gumovú podrážku Vibram® s ochranným obvodovým lemom. Obuv je 100% vyrobená v Slovinsku. Topánky sú v záruke (júl 2025 – pokladničný blok), kupovaná v Tatrasporte v Bratislave na Kollárovom nám., bola použitá 1x na cca 8 km prechádzke, TOP stav! Dôvod predaja – zlá veľkosť. Cena: 130 € (pôvodná cena 180 €) Dobierka, po dohode možný osobný odber v Bratislave. Kontakt anton.zahradnik@hiking.sk dnes žiadne príspevky
Fakty
Cena
130,00 € » cena je pevná
Inzerent
Lokalita
Bratislava
Značka
Planika
Stav
nový
Kontaktovať inzerenta
Kontaktovať inzerenta môžeš až po prihlásení.