Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Craft a DIDRIKSONS1913 - jeseň a zima

Kolekcia funkčného prádla Craft jeseň/zima 2012/13 sa rozrastá o nový rad Warm Wool s prímesou vlny Merino Superwash. Tým značka Craft ponúka kompletnú kolekciu funkčného prádla pre aktivity rôznej výkonnosti. Keďže pred nepriazňou počasia sa treba chrániť nielen v horách, ale aj v meste, povieme si niečo o kolekcii Urban švédskej značky DIDRIKSONS1913. Pozrieme sa aj, čo nové majú obe značky pre najmenších turistov.

Craft - rad WARM do zimného počasia

Funkčné prádlo do veľmi chladného, zimného počasia pre aktivity pri nízkej intenzite pohybu – to je rad WARM, predovšetkým model Warm Circular Knit Wool. Tento rok nielen v nových farebných kombináciách, ale i s novými bodymapping zónami, kde vďaka odlišnej štruktúre materiálu v jednotlivých partiách dochádza k ideálnemu zaisteniu termoregulácie a odvodu potu.

Toto funkčné prádlo je pletené špeciálnou kruhovou technikou, vďaka nej dochádza k vytváraniu bodymapping zón v príslušných partiách. Oproti ostatným modelom je prádlo tvorené vlnou (76%) na vnútornej strane z dôvodu tepelného komfortu, ďalej polyamidom (20 %) na vonkajšej strane pre zaistenie odvodu vlhkosti a elastanom (4%) pre zvýšenie elasticity a dlhodobého držania tvaru prádla. Výhodou je tiež zvýšený podiel prírodného materiálu, ktorý chráni proti zápachu, a tak udržuje prádlo svieže aj pri dlhšom používaní. Prádlo je vzhľadom ku zloženiu a obsahu vlny odporúčané do chladných, zimných dní a pre nízko tepnové aktivity typu „Stop and Go“.

Pre menšie vekové kategórie (78/80 – 158/164) a pre aktivity v chladnejších klimatických podmienkach predstavuje Craft kolekciu funkčného prádla a doplnkov s prímesou vlny WARM WOOL JUNIOR. Kolekcia je navrhnutá v príjemných veselých farbách, ktoré je možné navzájom kombinovať.Súčasťou radu je tiež multifunkčný nákrčník a detské ponožky.

DIDRIKSONS1913 – oblečenie, ktoré rastie s deťmi

DIDRIKSONS1913 venuje významnú pozornosť deťom v kolekciách Kids a Junior. Modely z detskej kolekcie sú úplne vetru aj vode odolné, technicky prepracované, ale aj dostatočne tepelne komfortné. Samozrejmosťou je ľahká údržba, nutnosťou farebnosť a design.
DIDRIKSONS1913 pokračuje v populárnej kolekcii „Oblečenie, ktoré rastie s deťmi“. U produktov, ktoré sú označené červenými nožničkami, je možné po vypáraní vnútorného červeného švu zväčšiť dĺžku rukávov a nohavíc o jednu veľkosť.
Z noviniek aktuálnej kolekcie stojí za zmienku prešívaná zateplená bundička Hermit, odolná voči vetru či obojstranná fleecová bunda Benny s vetruodolnou podšívkou. Opäť nechýbajú dôležité doplnky v podobe populárnych baraníc Biggles Pom-Pom a nepremokavé palcové rukavice s predĺženou dĺžkou nad zápästím.
V kolekcii sú samozrejme zastúpené detské kombinézy už od veľkosti 60 cm. Novinkou tohtoročnej zimy je kombinéza Sutton, ktorá je zaradená do oblečenia, ktoré rastie s deťmi. Súčasne je kombinéza opatrená impregnáciou vrchnej látky bez fluorovaných uhľovodíkov (FC Free), takže je šetrná k životnému prostrediu.
Pre dospievajúce deti sú určené modely, ktoré sú vernou kópiou modelov pre dospelých. Kolekcia Junior je navyše obohatená o farebné prevedenie a potlače. Samozrejmosťou je úplná odolnosť voči vetru a vode, dostatočná priedušnosť a výborná technická prepracovanosť. Vďaka DIDRIKSONS1913 sú tak deti dokonale chránené, tak pri ceste do školy, ako aj pri zimných radovánkach.
Novinkou kolekcie je opäť populárna prešívaná zateplená bunda Sargas, odolná voči vetru, v dievčenskom i chlapčenskom prevedení. Trendovými farbami nasledujúcej sezóny je fialová a svieža zelená farba.

V pohodlí na horách i v meste – kolekcia Urban

Nová kolekcia URBAN mestskej módy ponúka široký výber kabátov a búnd pre každú príležitosť. Či už ponáhľate každodenne do práce alebo sa chystáte vyraziť s rodinou do prírody, či si užiť zimné radovánky na horách, DIDRIKSONS1913 vás rozhodne nesklame. Dostatočný tepelný komfort, funkčnosť technických materiálov, prepracovanosť a v neposlednom rade neotrelý škandinávsky design, farebnosť a detaily vrátane populárnych syntetických kožušín – to je nová kolekcia DIDRIKSONS1913!

Všetky modely tohto radu sú:
- dvojvrstvové – obsahujú záterovú technológiu vrátane lepených švov = úplná odolnosť voči vode i vetru (vodný stĺpec je udávaný po treťom praní)
- dostatočne priedušné
- vysoko technicky prepracované
- majú nevšedný skandinávsky štýl

Fotogaléria k článku

Najnovšie