Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Pozvánka Kurz prvej pomoci 2013 zrušený

AKCIA ZRUŠENÁ - Na jeseň sa náš tradičný kurz prvej pomoci nekonal, tak sme to chceli napraviť teraz v marci. Kurz býva zameraný na horské aktivity – je ideálny pre všetkých turistov, horolezcov, skialpinistov a iných horských nadšencov, ktorí sa chcú naučiť alebo si precvičiť svoje znalosti z poskytovania prvej pomoci. Piaty ročník tohto podujatia, ktorý sa mal konať v termíne 22. - 24.3.2013 (piatok - nedeľa) na Chate Uhorčík v Terchovej, sa žiaľ z dôvodou nezáujmu konať nebude.

Kurz bol zrušený z dôvodu nízkeho záujmu.
Prihlásným účastníkom, čo za kurz vopred zaplatili, budú do konca týždňa peniaze odoslané bankovým prevodom na rovnaký účet, z ktorého nám prišli.

Ako to vyzeralo na našich kurzoch prvej pomoci si môžete pozrieť v reportážach z predošlých ročníkov:
2008: Športchata Bezovec
2009: Chata pod Lampášom v Štefanovej
2010: Chata Uhorčík v Terchovej
2011: Chata Uhorčík v Terchovej

Lektorku nám robí od začiatku kurzov MUDr. Renáta Andrejčáková. Je lekárom s druhým stupňom špecializácie v odbore anesteziológie a intenzívnej medicíny, pracuje na KAIM v FNsP Ružinov v Bratislave a je zakladajúcim členom výboru Slovenskej resuscitačnej spoločnosti pri SSAIM. Pôsobí tiež ako externý pedagóg pre výučbu PP pre medikov na LF UK v Bratislave. Má 12 ročnú prax vo výučbe kardiopulmonálnej resuscitácie a PP pre laikov, medikov a študentov v rámci postgraduálneho štúdia.

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Najnovšie

Búda Chatrč pod Hrádkom

Na lokálnych trasách západným Podpoľaním veľa možností na skrytie sa niet. Ale iste poteší znalosť búdy pod Hrádkom, ktorá by mohla poslúžiť nielen ako úkryt pred dažďom, ale aj …

Henrich Tomáš