Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Pozvánka VIDMO 2018

V tomto roku sa uskutoční už 13. ročník Medzinárodnej prehliadky horských a adrenalínových filmov VIDMO 2018. Bude sa konať v dňoch 4.-6. októbra (štvrtok – sobota) 2018 v divadelnej sále Mestského kultúrneho strediska v Dolnom Kubíne.

Od štvrtkového rána až do sobotného neskorého večera bude v priestoroch Mestského kultúrneho strediska na námestí Slobody v Dolnom Kubíne (v 450-sedadlovej divadelnej sále) v rámci 13.VIDMA pestrý filmový a sprievodný program. Návštevníci VIDMA budú môcť vidieť sedem približne dvojhodinových blokov horských a adrenalínových filmov, pochádzajúcich z Medzinárodného festivalu horských filmov a dobrodružstva Hory a mesto v Bratislave, tiež z Medzinárodného horského festivalu v kanadskom Vancouveri.

Ďalej na návštevníkov čakajú autorské výstavy horských a cestopisných fotografií, štyri filmové projekcie pre školy a pútavú multimediálnu prezentáciu slovenských extrémnych skialpinistov, hlavných hostí VIDMO 2018: Rastislava a Mira PEŤOVCOV s názvom „Vo svetle a tieni strmých línií“.

Viac informácií o blížiacom sa horskom festivale VIDMO 2018 v Dolnom Kubíne nájdete na webovej stránke www.vidmofest.sk

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Najnovšie

Búda Chatrč pod Hrádkom

Na lokálnych trasách západným Podpoľaním veľa možností na skrytie sa niet. Ale iste poteší znalosť búdy pod Hrádkom, ktorá by mohla poslúžiť nielen ako úkryt pred dažďom, ale aj …

Henrich Tomáš