Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Novinky z termoprádla Kari Traa

Kto je Kari Traa? Kari Traa je nórska reprezentantka v akrobatickom lyžovaní. Na zimných olympijských hrách sa jej podarilo získať kompletnú zbierku cenných kovov. Celkom má na svojom konte 37 víťazstiev v pretekoch svetového pohára. „Keď som aktívne pretekala, voľný čas medzi tréningami a pretekmi som si krátila pletením čiapok a navrhovaním vlastného lyžiarskeho oblečenia. Moje kúsky sa medzi kamarátmi stali obľúbenými, a tak som sa rozhodla svoju záľubu premeniť na podnikanie.“

Kari Traa je dnes najrýchlejšie rastúcou dámskou športovou značkou v Európe, ktorá ponúka široký výber produktov dostatočne teplých do nepriaznivého počasia na horách a tiež vhodných na cvičenie v posilňovni.

„Stále sa usilujem o to, aby moja značka motivovala všetky ženy byť šťastnejšie, krajšie a zdravšie. Všetko je navrhnuté ženou a výhradne pre ženy, ktoré majú rady dobre vyzerajúce športové oblečenie a užívajú si život v jeho plných farbách. S vášňou pre komfort a štýl kombinovanými s technickými materiálmi sa snažím naplniť tie najprísnejšie nároky aktívneho, športového a dobrodružného životného štýlu."

Viac sa dozvieš na forgirlsbygirls.sk.

Každý deň s dobrým základom. Termoprádlo pre každú príležitosť

Vlnená základná vrstva

Vlnená bielizeň Kari Traa zahŕňa rady Rose, Akle, Lokke a Tikse. Všetky produkty týchto rád sú vyrobené z jemnej merino vlny a líšia sa svojím dizajnom a hrejivosťou. Kari Traa merino vlna na tele nielen dobre vyzerá, ale poskytuje aj pohodlie a dodáva energiu. Ide o ideálnu športovú spodnú bielizeň vhodnú na akékoľvek zimné aktivity. Či už vyrazíš na zjazdovku alebo na "après-ski", v Kari Traa budeš vždy vyzerať perfektne!

Rose – najobľúbenejšie!
100% merino vlna, 210-240g, 19,5 mikrónov

Extra jemná, teplá a odolná merino vlna. Mäkká na tele, priedušná a prirodzene vzdorujúca zápachom. Dámsky strih a štýlový dizajn. Perfektná do chladných zimných dní. Rose ťa zahreje najviac.

Rose
Rose

Akle – indiánske!
100% merino vlna, 180-210g, 19,5 mikrónov

Jemná a príjemná merino vlna so žakarovým vzorom, ktorá nezapácha. Vlna ťa dokáže zahriať, aj keď je mokrá. Výborná spodná vrstva na zimné aktivity. Akle je inšpirovaná starými nórskymi tradíciami v pletení vyzdvihnutými kombináciou s modernými prvkami. Vyzeraj dobre, zabávaj sa a zároveň ostaň v teple počas studených dní.

Akle
Akle

Lokke – novinka!
100% merino vlna, 220g, 19,5 mikrónov

Extra mäkká teplá 100% merino vlna. Exkluzívna edícia v našom rade základných vrstiev. Jemná na koži, priedušná a odolná voči zápachu. Ženský strih a elegantný dizajn. Perfektná do chladného počasia.

Lokke
Lokke

Tikse – najtenšie!
100% merino vlna, 130-150g, 17,5 mikrónov

Ľahká, 100% merino vlna. Veľmi jemná, priedušná a odolná voči zápachom. Ideálna na vrstvenie v chladných dňoch, keď chceš ostať v teple a cítiť sa komfortne.

Technická základná vrstva

Na vytvorenie perfektnej základnej vrstvy pre veľmi intenzívne aktivity sme vyberali tie najmodernejšie technické vlákna. Rett, Svala, Sjolvsagt a Meteor, naše rady technickej a funkčnej spodnej vrstvy, ti umožnia podávať tie najlepšie výkony a zároveň sa cítiť skvelo. Tieto produkty odvádzajú pot od tela a umožňujú, aby si sa cítila príjemne aj počas zvýšenej aktivity. Navyše vyzerajú tak skvelo, že budeš chcieť nosiť iba túto základnú vrstvu. Zaručujeme očarujúci efekt! Rada Svala získala v niekoľkých škandinávskych športových časopisoch ocenenie "najlepšia v testovaní".

Rett – aj do spoločnosti!

  1. hlavný: 88% polyester, 12% vlna
  2. vedľajší: 100% merino vlna - 180g, 19,5 mikrónov
  3. vedľajší: 100% merino vlna - 150g, 17,5 mikrónov

Dokonalá hybridná spodná vrstva. Mäkká, technická a teplá. Funkčný Dri-Release kombinovaný so 100% merino vlnou spája benefity rýchleho schnutia a udržania tepla. Rada určená na náročné outdoorové aktivity.

Rett
Rett

Svala – ocenené!

  1. hlavný: 84% polyester, 11% vlna, 5% elastan
  2. vedľajší: 92% polyester, 8% elastan

Navrhnutá s cieľom udržať ťa v pohodlí, teple a suchu. Jedinečná kombinácia Dri-Release polyesteru a vlny. Rýchloschnúci pružný materiál poskytuje teplo a zároveň je priedušný, takže ti nehrozí prehriatie. Produkt ideálny na vysoko intenzívne vonkajšie aktivity.

Sjolvsagt - funky!
87% polyester, 13% elastan

Funkčná základná vrstva vhodná na vysoko energetické športy. Má veselý a trendy vzhľad. Super elastická, rýchloschnúca, veľmi jemná a príjemná tkanina, ktorá Vás objíme a udrží v suchu.

Produkty môžeš čeknúť tu: forgirlsbygirls.sk
Sleduj nás - FB: forgirlsbygirls sk, Insta: @forgirlsbygirls_sk

Fotogaléria k článku

Najnovšie

Búda Chatrč pod Hrádkom

Na lokálnych trasách západným Podpoľaním veľa možností na skrytie sa niet. Ale iste poteší znalosť búdy pod Hrádkom, ktorá by mohla poslúžiť nielen ako úkryt pred dažďom, ale aj …

Henrich Tomáš