Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Podcast Vybavenie na zimnú turistiku

Čo si treba kúpiť na zimnú turistiku a čo z letného vybavenia sa dá používať aj v zime? Aké turistické topánky, spodné prádlo či bundu treba mať? Je špeciálne vybavanie, ktoré je nevyhnutné na zimu? Ako ostať aj v treskúcej zime celý deň v pohode? Aj na tieto otázky hľadáme odpoveď v ďalšom dieli série o vybavení s Mišom a Ľubom.

HIKING.SK podcast

Odporúčania v tomto podcaste sú zamerané na pohyb v zimných horách nižších nadmorských výšok, kde nehrozí lavínové nebezpečenstvo.

Dozviete sa, či si na zimu musíte kupovať komplet nové vybavenie, alebo či je možné používať aj tie, čo už máte z letnej sezóny.

Disktujeme o topánkach, spodnom prádle, strednej vrstve, vrchnej vrstve, nohaviciach, návlekoch, mačkách, rukaviciach, čiapkach, páperových veciach, termoskách či čelovkách. Obaja pridávame svoje osobné tipy na drobnosti, ktoré spríjemnia zimné túry.

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Tento podcast môže byť aj zdrojom tipov na vianočné darčeky pre turistu.

Ako s deťmi v zime

Najnovšie

Búda Chatrč pod Hrádkom

Na lokálnych trasách západným Podpoľaním veľa možností na skrytie sa niet. Ale iste poteší znalosť búdy pod Hrádkom, ktorá by mohla poslúžiť nielen ako úkryt pred dažďom, ale aj …

Henrich Tomáš