Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Vyhne z Kamennej

Diskusná téma K fotke: Vyhne z Kamennej

Po menších orientačných problémoch som nakoniec podvečer vystúpil na vrchol Kamennej. Potom si už len stačí sadnúť na jeden z mnohých kameňov kamenného mora a pohľadom sledovať Vyhne pod nohami alebo rozložitý masív Končiaru v pozadí s Jeleňou skalou vľavo od vrcholu.

Daulagiri

Nuž veru pekná trasa, po častiach ju mám prejdenú.

Jana T.

s.Červená studňa - po modrej- Hadová, Rumplovská, Kešnerovská, Kerling-Banský vrch, Vyhne -po zelenej- Kamenné more, Kamenná, blúdenie, Chrústov, Repište, Sklené Teplice - super trasa !

Daulagiri

Janka, moja trasa v ten deň bola: Hliník n. Hronom - zelený chodník cez Bralce - po žltej na lúky nad Repišťami a späť cez Chrústov na Kamennú a do Vyhien. Tie orientačné problémy som mal pod vrcholom Kamennej.
Peter: Banský vrch je vedľa vpravo mimo záber, a tebou spomínaná hrebeňovka je naozaj krásna.

Peter Straka

Krásny kraj! Ten vrch sa tuším nazýva aj Banský vrch, zo skalného ostrohu je výborný výhľad práve na Kamennú. Môžem odporúčať tiež hrebeňovku z Vyhní až do Štiavnice.

Jana T.

...pekný výhľad...pokračovanie s orientačnými problémami...a cez osadu Chrústov...Repište... ...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma