Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Vitráže

Rbr69

Podla mna sa tato vymyka rovnako ako aj Matusova hviezda a ako aj dubaky na stole od Jaro77 ... nebudem kibicovat do toho kompetentnemu, je to na adminovi cim maeksie posudzovanie, o to vaecsi rozptyl v galerii.

Bikemartin

Lubo, Sona, ruku na srdce, ak by bol autorom tejto fotky Matus a tej vedlajsej s tou hviezdou bezmenny autor zilla, ake by boli vase reakcie ?

BTW, jedna stanica tu uz je, zhodou okolnosti Matusova hiking.sk/…/sluzby-galeria-ky… a nikomu vtedy nevadila.

Zilla

Je to proste moja stanica a z nej chodievam na túry a do hôr, tieto vitráže sa mi zdajú zaujímavé a pekné, tak som ich chcel iba ukázať, to je všetko.

Imtman

nuz zo stanice v bb sa da dostat do roznych zakuti na slovensku a to vam dosveci nejeden turista ;)

Janci

Lubo,stanica v B. Bystrici je pre turistu ako pútač na turistiku po banských mestách.

Lubo

Janci,
ked pojdes po dialnici 160 km/h a chytia ta policajti, tak ti nepomoze argumentacia, ze bolo kopec aut, co sli aspon tak rychlo ako ty alebo este rychlejsie.
Preto podme posudzovat tuto foto a nie inu.

Janci

Soňa, popis ano. Ale výhľad??? Je pravda, že každý komín s hviezdou je tiež súčasťou prírody, ešte keby tam bol aj kosák.

Sona

Ee, Janci, neuraz sa, ale Matusova ma asi trochu viac - je to vyhlad, ktory sa da povazovat za spolocny s turistikou, a tiez ten popis, na ktory som vlastne aj v diskusii reagovala...

Janci

Ľubo, ani matúšová nemá nič spoločné s prírodou ak nerátam ten kúsok lúky vedľa hviezdy. Soňa hovorí,že keď je to v duchu komunizmu tak je to v poriadku.

Lubo

Jano, tvoj argument neobstoji.
To je ako keby som odfotil bratislavskeho bezdomovca na stanici a supol ho sem ako metaforu zaciatku/konca kazdej tury, na ktoru idem vlakom.

Jansulik

Banské mestá a železnica majú dosť spoločného s turistikou.

Lubo

Hmmm, vitraze su sice zaujimave, co vsak maju docinenia s turistikou, to mi jasne nie je :-(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma