Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Teplo v diaľavách

MatusM

to rozliate teplé svetlo na obzore je prenádherné.. idem ja strihať rukavice teda.

LuboO

Raz sme na Kriznej fotili pri -24 st., gombiky na fotaku som prepinal zubom, ale nesmel som sa fotaka dotknut jazykom, lebo by som ho niesol az do auta ako megapiercing. Rukavice z ruk neprichadzali do uvahy.

Excelentna fotka.

Psyloo

Rasto, ja zimu na prstach skusala som este riesit takym sposobom: rukavice od Lafumy: 8a.pl/index.php?str=prod_big&… a na spicku palca a ukazovaka robila som si obvaz taky, aky pouzivaju horolezcy;-)Potom este mala som aj take rukavice od TNF: 8a.pl/index.php?str=prod_big&… tie maju na prstach specialnu latku, ze vraj nemalo by sa nic smykat v rukach, ale to len "vraj";-)Konec koncov zvitazili ohrievace. Inak jeden moj kamarat riesit fotenie v zime takto: fotak da na stativ a potom stlacia tlacitka a uzavierku tur.palickou;-)

Daulagiri

Fantastická fotka...
Taktiež vždy fotím bez rukavíc a ruky si to zakaždým poriadne odnesú. Naposledy som fotil vychádzajúcim slnkom osvietenú Veľkú Fatru sponad Strelníkov a teplotu som tipoval na -13 (do 10 sekúnd mi primrzol soplík na bunde :-)
Inak rozmýšľal som že pridám aj ja nejakú foto do súťaže, ale ako pozerám na konkurenčné fotky tak ma tá iniciatíva prchádza.

Mato_d

Dam dam...
Inak vcera som bol skusat nejake nocne foto na Branisku, na vrchu Smrekovice. Taka zima tam bola, ze mi odmrzali prsty aj v rukaviciach, no des... Teplomer ukazoval -11, ale kvoli silnemu vetru bol realfeel ovela nizsi. Cvakol som jednu fotku a utekal som do het :)
Pri -20 som fotil na Podspadoch, ale taka zima mi nebola. Akurat polarizak primrzol k objektivu :D

Rbr69

Inak vlacim dvoje rukavice, jedny gore s vystelkou a druhe len take flisove kde som si nastrihol dierky na posledny clanok ukazovaka a palca na ovladanie. Lacne a prakticke, niekde na ephoto.sk mi to poradili.

Rbr69

Hono, cital som, co si pisala Lacovi k fotke, ze ste v Zdiari fotili pri -19, akurat, ked sme schadzali dolu zo Strazova som to spominal kolegovi a aj, ze si musim zohnat tie ohrievace ;-) Aka nahoda.

Psyloo

Rasto, ved kup si chemicke ohrievace;-) ja ich v zime pouzivam velmi casto, aj ked vacsinou v zime fotim s "holymi rukami" tak potom mam nachystane "polarne rukavice" a v nich prijemne, teplucke mini-ochrievace.Dalsie mam nachystane vo vrecku na prsiach a obcas aj v topankach;-)Samozrejme aj termoska s cajom nechyba. Inak, minuly tyzden sme fotili v Tatrach pri teplotach -19 stupnov, a fotaky, baterky aj ruky zvladli to celkom v pohode.
A fotku mas peknu, oplatilo sa mrznut;-)

Rbr69

Mato, ved daj no a co, to slnko je len jedno a svieti podobne aj u Vas.
Inak, keby sme nemali termosku s horucim cajom, stojime tam este dofcul zmrznuti ;-)

Mato_d

Toto je ako naschval...
Dnes som chcel pridat fotku s nazvom "Mrazive teplo" s popisom velmi podobnym tvojmu komentaru :D
No nic, mozno prerobim, mozno necham tak...
Inak fest pekne to mas ;)

Rbr69

inak aj ked posobi fotka dostatocne teplo, strasna kosa tam bola, zachadzala pod nechty, obcas som si musel poskakat ako nemci pri Stalingrade, prestavali sa mi prekrvovat konceky prstov na rukach aj nohach, fotobatohy omrzavali zvonka, akoby to bolo nejake kovove zabradlie :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Pekne to tam vyzerá, hl. hrebeň Polonín som už navštívil a snáď sa raz dostanem aj do týchto miest.

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma