Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Malá Fatra-Havrania

Diskusná téma K fotke: Malá Fatra-Havrania

Tímto autoportrétem sem jen chtě vyjádřit pocit jednoho příběhu,který se tu odehrál v době druhé světové války,krutého příběhu něžné lásky,který se odehrál ve filmu Želary.Tímto snímkem vyjadřuji samotu a nadějí člověka žijícího daleko od civilizace.

Lenka4

Sona- ja som človek ktorý má toho za sebou ozaj velmi vela a nielen detí...xixi...a práve preto som taká a nikdy nepíšem a nevravím to čo xce počut niekto iný ak by som vedela že nemá pravdu...ja netvrdím že je správne že Honza takto reaguje...ale reaguje na to čo píšu iný a zas oni reagujú nanho..tak je to stále dookola...ale nemožem niekoho posúdit podla príspevkov-to je málo...ak by si bola ty na jeho mieste tak by som sa zaxovala rovnako...je jedno či je to Honza, Peter, Pavol,Igor...zaxovám sa rovnako...ja nikoho z tadialto osobne nepoznám tak nesúdim...ja som fakt taký človek-bohužial...a čakám aj od ostatnýx že sú taký(ale asi budem čakat zbytočne, tak sa aspon s tým zmierim xixixi

Honza

....a ostatni pisou to co se mi nepaci:-)))

Sona

Pretoze pise to, co sa sa Ti paci :)))

Honza

Nechci lenku nejak davat do vyhody,ale je to snad tady jediný clovek,ktery je obektivni

Honza

Nechci lenku nejak davat do vyhody,ale je to snad tady jediný clovek,ktery je obektivni

Honza

No ted fakt uz nevim co psat,at napisu co koliv,tak se vzdy najde nekdo.kdo se ozve.Mozna nekdo nechape smysl osobniho prava k vyjadreni co si clovek mysli,ale v poho.RBR69 ja se na tebe nezlobim,ale je mi fakt divne...kdyz ctu tvoje prispevky:-))

Lenka4

...honzo...no ja si dávam baxa na to čo pred kým poviem a ak nexcem niečo povedat verejne tak to napíšem v maily alebo inak ak to ide...zato sa málo dostávam do konfliktov...ale aj ja dokážem byt velmi odporná ak ma vytočí niekto...ale to je raz za rok...xixi...vtedy som zlá, odporná blondína... ale zakaždým hladám kompromis...a viem ako skrotit aj tvoj temperament...xixi...vždy predýxaj, zasmej sa a potom píš..xixi...to je rada...funguje to-skús...

Rbr69

Honzo, Tebe to fakt musi robit dobre, malymi poznamockami to furt okomentovavat ... ak teda trpis stihomamom "tak si tady davej pozor na to, co povis", normalne si na to ostatni bezne nemusia ;-)

Honza

Lenko,v tom s tebou zcela souhlasim.jen doufam,ze sem ted tim zase nekoho nepohorsil.To vis,tady je treba davat pozor na to,co povis:-))

Lenka4

honzo- tak to by sme boli super ludia ak by sme všetko xápali...a ani školy by nám netrebalo...joj tak to by bolo super..xixi...ale niekedy je lepšie nexápat...xixi :-))))

Honza

Na svete je hodne veci,ktere se tezko chapaji:-))

Lenka4

...toto mi pripomína mojix 4rox synov ked vedú diskusiu medzi sebou o niečo a v podstate má každý svoju pravdu zo svojho pohladu...ale ani jeden neustúpi....xixi...lebo každý má svoj názor a každý vníma veci inak...

Rbr69

Vratime sa tam, kde vznikol flame, a to asi nebolo velmi o tomto blogu, skor osobne a nekonstruktivne a nie prave v priatelskom duchu :(

MATUSM 06/01/09 20:21
"Želary som videl viackrát, fotku pravdepodobne nepochopil, ani jej zaradenie do témy. Tak prepáč.
Ale možno aj bodík jej pomôže v konečnom účtovaní :-)"

HONZA 06/01/09 22:41
"Není se za co hněvat.tena je člověk v horách,a jestli malá fatra u tebe nepatří do skupiny hor,měl by si jít zpět do základní školy.No a tím pádem se nedivím tomu,že nechápeš fotku.Já sem naopak pochopil tvojí tvorbu..a to tak,že když máš dobře nabité baterie ve tvém přístroji,tak to mačkáš jak kdy by ti za to platili,a vůbec ti nezáleží na tom,co fotíš"

Honza

Pro Bulata.....pokud sem te nejak pohorsil svím nazorem,je mi to moc lito,ale vzdy si pevne stojim za tim,co so myslim.Myslim ze to co si napsal,je tvoje stranka tve osoby,jelikoz ja sem nerekl nic o tobe,ani nic spatneho na nikoho z Vas.Na rozdil od tebe,sem nikoho nezacak urazet a ousuzovat,jen mi prislo divne,ze zarazene fotky nejsou k dispozici k nahledu.Ale uprimne receno,je mi totalne jedno co ty si myslis.jediny kdo se tu agresivne zacal vyjadrovat,si byl jedine ty,ja sem komentoval jen tento blog,nikoliv tebe,nebo nekoho jineho.V tom se asi mi dva lišíme:-))

Honza

Dekuji za vycerpavajici vyklad Versan.Ja celou dobu zil v domení,ze jezdim do Male Fatry.Dík moc a to myslim uprimne:-).Je to tam nádherné,ma to tam svoje kouzlo,a rád se bavím se taryma domorodcema.Preji hezky den.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok