Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: NAJVÄČŠIA

Diskusná téma K fotke: NAJVÄČŠIA

Viete kde (pohorie, rázcestie) sa nachádza najväčšia turistická značka na Slovensku? Kto bude najbližšie do konca dňa vyhráva pivo. Kto pridá väčšiu, tiež :-) ... aaa, tak som zas rýchlo o pivko ľahší - táto prerastená volavka je neďaleko Šútovského sedla na Malej Magure. Vidno od nej ešte 5-6 ďalších značiek, takže niekto obnovoval naozaj poctivo.

Igor_tn

Prave som chcel poslat link ale pafi ma prebehol. Na tomto mieste ich je viac. Pafi dakujem. S pozdravom Igor z Trencina.

Merhorn

Sa vam nejak ta chata pod Chlebom zapacila, zeby nova obsluha?:)) Co tak Borisovka? Ale za tym pivkom vybehnem kludne aj pod Chleb :)

Merhorn

Ale to sa nehraa, ja som si foto vsimol az neskoro. Hybaj matus este jednu zahadu aj aj chcem orosene :))

MatusM

:-D .. tak, zahada to zdaleka nebola najvacsia, opravujem suradnice a vsetkym dik za doplnenie:) Lacko, pripomen mi potom to 1 orosene ;-)

Blahola

Ty Matúš ešte že si nedal do názvu foto Najväčší to by bolo potom prívlastkov!

Blahola

Ja som tiež čumol na exif, ale takticky som to nespomenul. Deň pred Štedrým dňom je už zvyčajne každý doma. Rasťo sa s tým nepaštrngule, ten to rozbalí naplno.

Merhorn

Rasto ty mas odo mna male a prepac zas len bezvyznamne plus za najlogickejsi postup pri urcovani polohy. Ale ako to uz byva, niekedy logika nestaci :)

Rbr69

No ja pojdem na to inac, kuknem do exifu 23.12.08, 25. uz fotil nad Bojnicami, boli Vianoce, takze predpokladam, ze si bol doma. Takze Laco asi uhadol. Alebo, ze by to bolo niekde od Viedne ;-)

PeterO

Je to volavka, tieto značky majú normovaný rozmer 20 x 20 cm (štandardné 10x10), ale občas sa nájdu aj väčšie ... A ako bolo správne spomenuté, používajú sa na rozhraní lúka/les, ak na lúke nie je kde dať normálnu značku.
Z danej fotky sa nedá ale usúdiť, či je to na konci lúky ...

Merhorn

Sice kde su take kone neviem ale vidim,ze mas DA mountainery ako ja a za to mas nevyznamne plus :)

MatusM

jasne, volavky poznam, tato sa mi zdala este o kus vacsia ako normalne byvaju :)

Daulagiri

Hehe, ja že si sa pomýlil a táto fotka mala ísť do súťaže. Tipujem že dátum je taký naschvál, lebo by sa podľa neho dalo vypátrať pohorie v tvojej galérke.
Ale teda podobne veľkú značku si pamätám takto narýchlo napr. z pohoria Žiar taktiež z lúk.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma