Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Malofatranský himaláj

Diskusná téma K fotke: Malofatranský himaláj

Počas výstupu na Malý Kriváň na mňa miestne prostredie pôsobilo naozaj trochu himalájsky. Cestou na vrchol nás čakalo priam nekonečné traverzovanie ostrého hrebeňa, na ktorom sme si mi "bezmačkoví" museli dávať pozor na každý krok, lebo občas sa šlo takmer po čistom ľade. No aj napriek tomu to bol pre mňa jeden z najkrajších úsekov túry.

Daulagiri

Veľmi pekne ďakujem tebe Hono a aj všetkým hodnotiacim. A to som si pred pridaním nebol istý či vôbec spĺňa zameranie tento kategórie súťaže.
Škoda že ju na Marmota Feste nebude možné vidieť (moja chyba).
Ešte raz dík...

Psyloo

Mato, gratulujem srdecne k 3.miestu, ved vies ako tu fotku mam rada, a tesim ma, ze nejake tie prsty mam aj ja v tom "tuhom":) Tak isto gratulujem tiez vsetkym ostatnym vyhercom:)

Daulagiri

Heh, pozrel som a červenám sa :-)
Nachytala si ma Hono, musím si to ja lepšie nabudúce naštudovať.

Psyloo

Mato, ved kukni do google. ale ako to moze byt, ze mas nick daulagiri (dhaulagiri) a nevies kto je Kinga Baranovska, vsak aj vas Dodo Kopold ju pozna;-)

Daulagiri

Tento hrebienok ma zaujal už na jeseň, ale teraz bol doslova úžasný. Hneď som vedel že túto fotku pridám do súťaže aspoň na ukážku a do názvu musím nejako zakomponovať slovo himaláj.
Kingu Baranowsku síce nepoznám, ale ktovie môže byť :-)

Psyloo

Mas pravdu Mato,toto bol najkrajsi usek a aj na mna tato sceneria posobila tak himalajsky. Na fotke hadam je Kinga Baranowska?;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok