Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Rozhovor s tieňom.

Jonathan.sk

... no počkaj, tam máš len farebnú verziu, a CB máš orezanú na štvorec.

Rbr69

Hono, ved nebud skromna, Sona mozno myslela ten maly kalendarik do penazenky s 1 fotkou, ved aj kniha bola maloformatova ;-)

Psyloo

Peknu oslavu narodenin bude mat Tomas, tolko hosti;-)
Soni, dakujem, ale v galerke su ovela krajsie fotky ako moje, ktore by sa viac hodili na kalendar;-)
@ Jonathan - tak sledujes tie stranky, na ktorych sa zbvyknem vyskytovat a nenasiel si ziadne info?;-) fotka v CB a inne farebne varianty su len na domacom pocitaci a v tlacenej podobe.

Sona

Co by sme isli len traja, 25 plus dalsich aspon tolko Tomasovych Kremnickarov :)Hono blahozelam :) Ja Ti stale tvrdim, ze si prilis skromna. Ked predame Borovu knihu, mohli by sme Ti vydat kalendar :) Este moja poznamka k studnicke pod chatou - raz v lete sme sa tam ocistovali po hrebenovke NT a bol to velmi rychly proces - kvoli teplote vody tipujem tak mierne nad nulou, a tiez preto, ze to bolo priamo na turistickom chodniku :)

Rbr69

Stareho psa novym kuskom nenaucis. Eeeej, budeme my musiet zahanat ten smrad nejakymi kvapkami davkovanymi po pol deci ;-)
Najem sa ja pekne doma a tam uz nic, aby som skoro ani na zachod nemusel. A domov donesiem, ako spravny gazda :)
A inak, ja som zvyknuty sa kupat len v peniazoch, takze studna-nestudna, budem spinu kreditkou oskrabkavat ;-)

Jonathan.sk

... psyloo gratuľujem, a dáš link , že kde je možné vidieť tú CB verziu, pripadne členov tej poroty?

Psyloo

Matus, netusim, aby som vyhrala, to ze som sa dostala do finalneho kola povazujem za uspech. amatersku kritiku cenim si tak isto ako aj profesionalnu (aj ked ta ma uz zopar krat prekvapila).

Rasto, a to vies len po slovensky?;-) v porote su 2 cudzinci. a to ideme len traja na Cervenec? ci ostatni uz ani fotit nebudu?;-) a neboj, flakate bude mat kazdy, na Cervenci zabudni na sprchu a ine "luxusy",za kupelnu robi tam mala studnicka pred chatou, a este ked to primrzne...to bude pekny smrad za tie 3 dni;-))

MatusM

pridávam sa ku gratuláciám, medzinárodné bienále je určite významnejšie a erudovanejšie fórum, než pohľad amatéra na hikingu (to akože ja) a budem sa tešiť, ak vyhráš. Držím palce

Rbr69

No neviem ako by sme sa dohodli po polsky v polskej porote? To mozem byt aj v madarskej :)
PS: tie z Cervenca flakate budu od Hono, ostatne su moje a Matove (do buducna :)) ... ak budem mat aj ja flakate, tak potom od piva, slaninky, klobasky, ...

Psyloo

ufff...dobre, ze v tej porote neboli ste vy;-)))
ale je pravdou, ze CB pocitovo su uplne ine.

Daulagiri

Priznám sa že tiež by som prijal trochu rovnomernejšiu a svetlejšiu oblohu, ale na druhej strane pocitovo sa mi fotka veľmi páči.
A samozrejme Hono gratulujem aj ja a teší ma že mám v tejto fotke tak trochu prsty ;-)

Rbr69

jezusmaria hrubka ... nie mi ale my :P

Rbr69

Hono no to si mala napisat nam hned, nech sa tu mi netrapime ;-)
Bienale-nebienale, flak tam je a basta-fidli :))
CB verzie mozu byt pocitovo uplne inde nez farebne. Takze blahozelam.

Mato_d

Hono, gratulujem!
Ale tiez sa priklanam k nazoru, ze takato obloha je podla mna neprirodzena. Rovnomerna je sice mozno nudna, ale urcite prirodzenejsia.
Ja s tym bojujem pri UWA skle, snazim sa fotit bez C-PL, alebo ked uz, tak na vysku alebo vo vhodnom smere.
Ale je samozrejme vec vkusu, kazdemu sa moze pacit nieco ine :)

Psyloo

Asi ta chyba neni az tak velka, kedze prave mi prisla sprava, ze profesionalna porota medzinarodneho biennale horskej fotografii v PL zaradila CB verziu tejto fotky do finalneho kola sutaze pre foto-amaterov;-))) comu sa samozrejme velmi, velmi tesim.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok