Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Belianky 5 w 1.

Diskusná téma K fotke: Belianky 5 w 1.

Podľa mýtu Venuša sa zrodila z morskej peny....a Belianky z mora hmiel:). Netradičný pohľad na Belianske Tatry z Gęsiej Szyji (1490mnm, PL Tatry), vpredu: Muráň, za nim Nový vrch, Havran, Zdziarska Vidla, Široké sedlo a Hlúpy.

Daulagiri

Tak to sťahovanie teda odložím hehe.
Trek v PL Tatrách môže byť, to by bolo fajn.
Ad skromnosť: zaujímavé vysvetlenie, ale aj tak si stále myslím svoje :-)

Psyloo

Mato, neoplati sa teraz stahovat sa do PL, vzhladom na stale klesajucu PL menu:) Inak, v budocnosti mozeme urobit nejaky trek v PL Tatrach, milovnik netradicnych pohladov:) A este chcem poznacit, ze je podstatny rozdiel medzi clovekom skromnym, a clovekom, ktory si uvedomuje svoje chyby, ja skor patrim k tym druhym:)

Daulagiri

Tak toto je fotka fotiek...
Pre mňa milujúceho netradičné pohľady je toto až šokujúco nádherné ! V prvom momente po zhliadnutí som zostal v tranze "čumieť" a až po chvili som bol schopní ďalších úkonov :-)
Keď na túre vyjde počasie tak to sú okamihy nezabudnuteľné do konca života, čo je určite prípad tohto dňa a tejto túry.
Ja sa tuším presťahujem do Poľsku :-)

P.S. Hono si bezpochyby najskromnejší človek akého poznám.

Jonathan.sk

...úplne hrozná fotka, bezpodmienečne žiadam ADMINA aby ju okamžite odstránil... :-)))).

Psyloo

Navrat bude nielen kvoli foteni:) Proste zboznujem toto miesto, je to nenarocny kopcek, kde clovek dokaze sa citit uplne vynimocne kvoli uzasnym vyhladom...Odporucujem vrelo... (treba ist cez Lysu Polanu, auto nechat 1 km dalej na parkovisku v Palenici Białczańskiej - cesta na Morske Oko - a z parkoviska treba odbocit do prava na, tusim modru ci zelenu znacku. Ta vedie na Rusinowu Polanu - tiez ponuka nadherne vyhlady a okrem toho obcerstvenie v podobe vynikajuceho ovcieho syra priamo z pastierskej koliby. Z Rusinovej Polany je to cca. 40 minut hore kopcom na Gęsiu Szyju).

Rbr69

Bulat, netraba za kazdu cenu bielit, tu si len vymiename nazor ako sa to da, a vzdy je lepsie si spravit jednu takuto a druhu belsiu, tretiu cojaviemaku, a potom ich dat vedla seba a rozhodnut sa co sa mi viac pozdava, neuspokojit sa.
A vidim, ze Hono sa s tym neuspokojila a uz planuje navrat a repete ;-)

Psyloo

Ano, co sa tyka fotenia snehu mam specialnu mierku a vzorku, ale veru, ze v tej kose a vzhladom na to, aky to bol okamih (uz som sa bala ze nestiham ani vytiahnut fotak z batoha:)som vobec na tie veci nemyslela (co bola moja chyba:( a ze som este pred tym fotila na parkovisku nejake blbosti na .jpg tak aj na to som zabudla, zeby prepnut sa na RAW. No proste vidno, ze som uplna amaterka:D O chvilu zase sme sa ponorili do hmly a uz bolo po "divadle"...urcite chcem sa tam este vratit tuto zimu, tak vysledky hadam budu lepsie (aj ked taky carovny okamih uz sa moze nepodarit..)

Bulat

ale stale teda nechapem, preco sneh za kazdych okolnosti bielit, ked sa aj volnemu oku javi ako modry !!! Alebo plati ten slogan z reklamy- bíla bělejší- pradlo cistejsí :)))

Rbr69

Lepsie nez body, je taketo mnozstvo kladnych komentarov, mozes byt spokojna a na seba hrda.
Co sa tyka fotenia snehu, tak bud vlacit so sebou sedu tabulku a nastavovat aj vyvazenie bielej manualne alebo ja si to zjednodusujem fotenim na AWB (automat.vyvazenie bielej) a vyvazovanie robim v RAW konvertore (ved fotim digital), myslim, ze to je postacujuce a prakticke.

Psyloo

Prosim, berte tuto fotku skor ako pozvanku na navstevu PL Tatier:), hodnotenie uz teraz nebudem zpinat, ved nejde o body. Inak moment to bol naozaj uzasny, no bohuzial nepodarilo sa mi ho zachytit tak, ako by som chcela:( Rasto, kuknem si na ten link vecer doma, na PC v praci mam obmedzenia:( Inak, samozrejeme, spinave prvky som odstranila, co sa tyka modrej farby snehu....mna to vsetcy stale opakovuju, ze SNEH (A HLAVNE V TIENI) MA SA FOTIT TAK, ZEBY VYZERAL BIELY... tak toho sa snazim drzat, aj ked pravdou je, ze casto vo vyssich polohach a pri mraze ma prirodzene modrasty nadych....Dakujem vsetkym za zastavenie a komentare,som rada ze sa Vam Belianky pacia. skusim este vecer pridat dalsi zaber z toho miesta, ale kvalita je tam uz ozaj ovela horsia, ale ved uvidite, a posudite:)

Adushka

Hono, zapni to hodnotenie, ta fotka je uzasna! :)

Rbr69

Hon,o ten modrosedy nadych sa da urobit a fotiac pri velkej kose z tiena by sa dal brat aj ako realny ;-)
Pozri na toto (poslal mi Mato_d)
lensrentals.com/…/front-eleme…
s cim vsetkym sa da fotit :))
takze nejaka spinka a pootoceny cpl tu ani nie je velmi vidiet, vdaka nadhernemu momentu a dobrej kvalite jedna z najlepsich foto tohto webu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma

Komentár

Yetee k fotke: Leto v Balogu Drevenice v Balogu to budú asi ťažko, keďže je to zrubový, gréckokatolícky kostol z Matysovej zo skanzenu pod Ľubovnianským hradom.

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Predbežne mám vymyslenú trasu, ktorá zahŕňa túto červenú, potom modrú z Topole a ešte motanie sa okolo Uliče. Len musí prísť vhodný čas :-)

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma