Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Vznášajúce sa Tatry

Romozo

Jurko.ch> To by som sa na tych skialpoch musel naucit jazdit, takze sneznice mi uplne stacia na to, aby som sa polamal:-) Ten zostup z Poludnoveho gruna bol poobede vdaka topiacemu sa snehu uz bezpecnejsi, zato vystup do Snilovskeho sedla bol doobeda mozny len v ratrakovej stope.

Jurko.ch

Já naproti na K2, v cyklistickém dresu s dlouhými černými rukávky, modrý batoh a obličej spálený ještě z úterka....jinak lepší než sněžnice jsou jasně skialpy. Mobilita, rychlost , elegance :-))))

Jurko.ch

Já jsem ráno vyrážežel kolem 7:30 z Pasek. Poludňový Grúň jsem vyšel s lyžemi na batohu. Bez maček ani ránu, místy čistý led. Pak jsem dal nějaké sjezdy kolem Stěn na jih po ránu. Pak jsem na Stoh vyšlapal bez problémů po levé půlce prdele zespoda. Bylo ale silně přemrzlé, no prostě betonový firn. Ale dolů jsem jel do potoka více vlevo od prdela směrem na Turiec, kde to bylo parádně naměklé, tak to bylo supeeeeer.

Romozo

Jurko.ch>>>este mi prezrad, aky bol vystup a hlavne zostup zo Stohu. Ja som to uz casovo nestihal a isiel som nadol tou "vrazednou" zjazdovkou z Poludnoveho gruna.

Romozo

Ano. Stativ, oranzove sneznice, sivocierne oblecenie a mierne spalena tvar od slnka:-)

Jurko.ch

To jsi ty fotil na hřebenu ze stativu??? a šel jsi na sněžnicích? míjel jsem tě doproti, šel jsem od Stohu na skialpech :-)

Romozo

Laco, presne to som aj spravil, lenze vlavo bol sneh uz pochodeny nejakym mojim predchodcom, takze tato fotka sa mi zdala lepsia. Ale vdaka za radu! Aj ostatnym.

Blahola

Podobne ako Ľubo. Možno pár krokov do ľava, aby sa ešte viac oddelil svah od Tatier a prizoomovať či výrez.
Tak či tak veľmi dobrý nápad.

Romozo

Vdaka! Neviem preco, ale pozitivne reakcie na tuto fotku som velmi necakal. Vobec nemam skusenosti s takymito zabermi.Skor to bola len skuska, co na to ostatni...

Lubo

Vyborny napad, minimalisticke foto mam rad, len by som sa skusil trochu pohrat s lepsim vyrezom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Pekne to tam vyzerá, hl. hrebeň Polonín som už navštívil a snáď sa raz dostanem aj do týchto miest.

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma