Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: To neuhádnete

Tečko

To je paráda. Aspoň na nich bude něco, kčemu budo moci mít vztah nejen hnotmý (:-D.

Ondro_RK

Tečko, už Ti verím :-) jasné že to je národný vrch slovákov - náš Kriváň-ik, a som veľmi rád, že ho budeme mať na euro-minciach :-)))

Tečko

Ogařiska a respektive i cérky, nechme toho, on si ten "kopeček" zasluhuje přeci jen víc úcty. Končím debatu. Je to Kriváň (Tatranský)a nedělejte se, že ste to nevěděli :-))).

Ondro_RK

Tečko, tak ja som si stále nie istý..., píšeš, že viac na východ, také podobné hory sú aj v Rumunskom Retezate, žeby tam nejaký štít? Ale v Karpatskom oblúku to niekde určite bude, však hej :-)))

Edlar

Tak to si na tom dost zle, ked nevies rozlisit Kamzik od Krivana...Nevidis tu televiznu vezu hore? :D Tecko, nabuduce tam aspon nedavaj taku matucu lokalitu, ze Tatry a daj tam pekne Male Karpaty. Sak zase nie sme taki sprosti, aby sme taketo pahorky priradovali k Tatram :-)

Tečko

No ja si to myslim taky, ale člověk nikdy nevi. Nechceš si to rozmyslet ?

Axel

Ja si nemozem pomoct, ale nieco mi nasepkava ze je to Krivan ;-)

Ondro_RK

tak ja Ti neviem, žeby Sněžka :-)..., uhádol som?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky