Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Strážca na hranici

Jakub Súčanský

Aďa ty tam niekde bývaš? a ohľadom tých drôtov máš pravdu..bolo tam aj čo fotiť len tie droty to celé kazili. A ako si to myslela že je moc slizovita?

Adushka

Hmm, tak toto je uz vyslovene moje domovske miesto, sem vybieham, ked som doma a chcem aspon na skok von.. foti sa to tu ale tazko, na jednu stranu droty, na druhu protisvetlo.. foto sa ti celkom podarila, len skoda, ze je az moc slizovita.

Jakub Súčanský

ja zajtra idem s mojim bikom do servisu lebo mám zavzdušnené brzdy:D ale hádam aspon Maguru alebo na Hole vybehnem:)

Blahola

Ja som sa sem dohrabal poľnými cestami od Dražkoviec.

Jakub Súčanský

veru tak;) skoro každý deň behám na biku okruh štiavnička - sklabinský podzámok - sklabiňa - MT a vždy som nechal foťák doma tak dnes som ho už so sebou vzal;)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma