Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Chatky a Šíp

Diskusná téma K fotke: Chatky a Šíp

Časť záhradkárskej oblasti, ktorá má veľkú rozlohu. Každá osada má svoj názov, táto má Trniny. Táto časť osady sa nachádza pod kopcom Brezovec, ktorý sa nachádza na sídliskom Bysterec. Človek sa tu priam vyhrá s objektívom. Odporúčam navštíviť túto lokalitu Oravskej Magury.

Lubo

Volil by som iny vyrez ... skor na sirku :-)
p.s. zahradkarske osady tiez nemusim

Bruma

Rastik, pohoda, každý názor, vyjadrenie od každého je pre mňa na poučenie a radu.

Rbr69

Esteticky sa mi to nepaci aj keby ta chatka bola moja, proste by som tu nestracal cas ;-) ... bez urazky, ale nemohol som tentokrat nenapisat svoj nazor, ale pozastavil som sa pri nej :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma