Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Báthoryovej stolička

Vladimir

vlad exif mi ukazuje až teraz posledných pár fotiek a každú jednu zrúcaninu na ktorú prídem dám na hiking a takto sa snažím ukázat aj zaujimávosti zrúcanin a nie len zdialky čiže viete kadial sa pohybujem kludne si mohol pozriet kde som bol ja na tom nič podlého nevidím pri zálube musí byt aj zábava a to nám ide.bulate ved vkrvy sa nájde všetko čiže sa môže od nej aj priberat:)

Vladvlad

Ináč sa to dalo uhádnuť aj podľa exifu fotky (4.4.2009), napriek tomu, že si zmenil dátum vytvorenia a nájsť tvoju fotku z toho dňa (čiže Beckov alebo Čachtický).
Ale nechcel som to takto "podlo" uhádnuť :)

Bulat

ta musela mat poriadnu zadnicu, ked potrbovala taku giganticku stolicku :))

Vladimir

tak vám dakujem za príspevky a pravdu má bulat je to stolička ČACHTICKEJ p.Báthoryčky.

Bulat

este tu nepadol Cachticak, tak strelim :)

Vladvlad

No tak prispejem aj ja. Nie je tam žiadny oporný bod, podľa ktorého by sa dal hrad určiť, čiže fotohádanka ako sa patrí :).
Ani keby som bol na tom hrade, tak by som to zrejme podľa fotky neurčil. Čiže to môže byť skoro každý "spustnutý" hrad na Slovensku:)
Ale určite sa niekto nájde čo si správne tipne alebo to nebodaj bude poznať.
Fotohádanky by tu mohli byť častejšie :)

Maciatko73

Podoba sa to aj na Branč.
Plavecký by to mohol byť, keby tam nebol ten špic :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky