Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na sklonku dňa

Alenkabela

ahoj bulat, píšem trochu neskôr, my sme sa zdržali v sedle Ploskej asi päť minút, takže ste nám išli v pätách s časovým rozdielom približne 15 minút, aj sme sa vydali smerom na Rakytov, ale kúsok za križovatkou zelenej a červenej sme sa otočili, ako to, že sme sa nestretli? bulat, janci, kadiaľ idete cez víkend? ja na Kriváň

Janci

Alenka ďakujem za gratuláciu.V piatok bolo nádherne a večerné svetlo bolo fantastické. Bulat, väčšinou chodím v hiking tričku.

Bulat

Alenka, my sme vyrazali z Chaty pod Borisovom cca o desiatej. tak okolo 10:45 sme boli na vrchole Ploskej a okolo 11:00 sme boli v sedle Ploskej. Dalej sme potom pokracovali po hrebeni na Smrekovicu. Asi sme sa minuli dost tesne- a tak sme za cely den nestretli vobec nikoho. Ale to pocasie a atmosféra bola uzasna- les pod Ciernym kamenom vyzeral ako dazdovy prales :))

Alenkabela

ahoj bulat, vyrazili sme o 8.20 z Vyšnej Revúcej, pri rázcestníku sedlo Ploskej sme boli o 10.40, na chvíľu sme aj v hmle stratili značku, cestou dolu som fotila kvietky a výhľady do hmly a do Strednej Revúcej sme dorazili o 13.10, náš pôvodný zámer bol tiež Rakytov, tešila som sa na výhľady, ale čo už. A v akom čase ste prechádzali z Ploskej na Rakytov?

Bulat

Alenkabela, kadial si isla? My sme v sobotu putovali z Borisova cez Plosku a Rakytov na Smrekovicu a za cely den sme nestretli ani zivu dusu.

Alenkabela

úžasné svetlo, predpokladám, že celý deň bolo krásne, ja som tam bola v sobotu, ale v tej hmle, daždi a vetre sme vyšli iba po sedlo Ploskej, ale aj tak bolo fajn, a ešte niečo: všetko najlepšie k narodeninám!

Bulat

ej veru, Janci, skoda. Urcite sme sa niekde v chate ci u chaty minali. Ale vsak sa este niekde na horach urcite stretneme, mozno aj vo V.Fatre :))

Janci

Škoda, že Ťa nepoznám. O šiestej som bol ešte na chate.

Bulat

My sme dorazili od Blatnice okolo siestej na chatu pod Borisovom a este sme vybehli na Borisov co-to pofotit. Bolo ten vecer dobre svetlo :)

Janci

Bulat, ja som bol večer na Suchom vrchu. Spali sme na salaši pod Suchým.

Bulat

ja som sa v piatok večer pozeral na Plosku zo susedneho Borisova - bola v krasnom vecernom svetle. Sobota ale uz bola o niecom inom :))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Jarná Rumplovská Áno vystihol si to Maťo. Viem že vývoj nezastavím a že všetky chátrajúce samoty nebudú v takom stave navždy, ale niekedy dané miesto potom už stratí pre mňa svo …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok