Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Skriniarky

Ondro_RK

Katka, ďakujem pekne, ty si autorka článku: túra Sedielko?

Tono

Ondro - vid. moj komentar k fotke Hôrnate Slovensko. Plati aj pre tuto fotku.

Funttomas

Ahoj Ondro,
od piatku do nedele som bol na Chate Červenec pod Náružím hiking.sk/…/chata_pod_naruzim…. V sobotu som išiel trasu z chaty cez dolinu Parichvost do Baníkovského sedla so zachádzkou na Baníkov, ďalej na západ hrebeňom ZT: Pachoľa, Spálená, Skriniarky, Salatín(14.35 h), Brestová, sedlo Pálenica, sedlo Predovratie pod Kopou a opäť nocľah na Červenci. Taká fajná viac ako 10 hodinová túra.

Ondro_RK

...aj fotku Traja kamaráti som odfotil 29.10.2005 :-)

Ondro_RK

Ahoj Funttomas, to máš pravdu to bol super deň, 29.10.2005 som išiel trasu: autobusom z LM na Huty, túru sme išli z horárne Biela Skala-Sivý vrch-Brestová-Salatín-z neho Hlbokou dolinou a Jalovskou dolinou do Jalovca... v ten týťdeň to bolo skvelé počasie, deň som mal pauzu a 31.10.2005 som zas išiel: Pribylina-Jamnícka dolina-Jamnícke sedlo-Ostrý Roháč-Plačlivé-Smutné sedlo-Žiarska dolina-Žiar, aj z tohto dňa tu mám fotky (fotka Na reťaziach-to som ja a fotka Roháče:-) A Ty si kadiaľ išiel 29-teho?

Funttomas

Ondro:
Akú trasu si 29. októbra 2005 absolvoval v Roháčoch? Ja som bol tiež v ten deň na hrebeni ZT. Vtedy bola jedna z najlepších jesenných dohľadostí akú som kedy zažil v Tatrách.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma