Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma čierny váh

Striker

Horna ani dolna nadrz nie je strazena,je tam volny pristup,len kupanie je v oboch zakazane.
K tej hornej vedie asfaltova cesta,ale hned na zaciatku je tam zakaz vzajdu motorovym vozidlam.Prechadzka je dost monotonna,stale do kopca po asfalte a ziadny vyhlad.Ja som tam chodieval na bycikli,usetril som si pochod naspat.Az pred koncom sa to zacne trhat a vyhlad samotny stoji za to.
Z Vychodnej by som to neriesil,ale zo Svarina.Ani jedno ani druhe nie je turistika,ale zo Svarina je to aspon bez problemov.

MarianO

Miro, boli sme tam 18.6.2009 zo zastávky Východná. Pôvodný plán - po modrej do sedla Muránsko a potom cez Hoškovú lesnými cestami k hornej nádrži. Po asi 200 m skončilo značenie, poblúdili sme, ale lesnou zvážnicou sme sa tam dostali.
Nádrž nie je ohradená, sú tam ale tabule upozorňujúce na zákaz vstupu.
Dôležitý bod na nepoblúdenie! Po modrej zo zastávky popri chatke (je po ľavej strane), tu značenie končí, cca 100 m asfaltkou na juh a potom rovno do lesa. Je to značne zarastené.

Libor M.

Siel som to zo Svarina na bicykli, je tam normalna asfaltka, celkom slusne stupanie.
Je to pristupne.

Miro

No pozeral som sa aj na tú trasu zo svarína, ale mne ja vystúpim zo zástavky Východná takže odtial pojdem po modrej až k tej spodnej nádrži a odtial to potom zamierim k tomu mostu a tak ako si mi to radil... dík, ešte ked sa môžem spýtať tak, absolvoval si túto trasu...??? Je velmi obtiazna? A samotná tá vrchná nádrž je prístupná, alebo je to ohradené...???

Ursus

no a ten stan si chces postavit na ciernom vahu? :-) lebo tam sa stanovat nemoze :)

1308

Dobrý deň, neviete mi niekto poradiť s postavením stanu CAVERY CUBBY? je tam len textový návod. Dík

Ursus

od svarina sa tam dostanes po asfaltovej ceste, len este pred lesnym zavodom musis dolava odbocit potom popri sklade dreva a po moste cez vah a stale za nosom.....co ja viem mozno aj 2h

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum