Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Neoddeliteľné

Diskusná téma K fotke: Neoddeliteľné

Ja odporca káblov a stĺpov na krajinkárskej fotografii, som hodnú chvíľu obdivoval na Kopánke (354) nad Nemšovou neoddeliteľnú súčasť našej krajiny. Prírodná spodná cesta vedie vyzretými klasmi k Vršatcu, horná technokraticky riešená cesta vedie k obydliam na Považí ;-)

Rbr69

Honzo odtial mam vselijake, len ci ich vobec "vyvolam" :D

Jnezky

Pekná. Prvokujúca.
Niekedy si hovorím, že snád už ani neexistujú výhľady bez tých stĺpov a rôznych vysielačov a vykrývačov ...

Možno by vyzerala zaujímavo bez tých kopcov vľavo. Iba horizont, koľaje a stĺp...

Bruma

Keby tam neboli tie el.drôty, tak si myslím, že tam nejaky obor zabudol slamku z bublifuku, a šete k tomu farebnú. :DD

Rbr69

Ten nie, je tam sic kolo prasna cesta ale je to obilie okolo take ulahnute, este nie je ani vykapaty (ma listy) hore draty ... necvakol som ani jednu, ale bol to ciel fotenia, od Nemsovej ho je vidiet, vyzera vyt ako vhodny soliter, isiel som zozadu od Zavady a neocarilo ma to tak ako tento stoziar v poli ;-)

Vorec

A tam kúsok pred ním je tiež taký strom samotár ;-) Hádam si ho tiež riadne vycvakal :-)) Yo yo, fajné sú to končiny :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma