Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Lacova skala (Laszló szikla)

Lubo

"Sa zmestit" je nevhodny pristup,
ultrasirokac treba pouzivat s rozumom, pretoze magnifikuje prvych niekolko metrov od objektivu a pozadie zatlaca prec. Preto pri takejto sirka je NUTNE najst si objekt v popredi. Inak je tam len jalovy priestor, v ktorom oko hlada a hlada, no nenachadza.
Ako pise Martin, stacilo ist co najblizsie k skale a ja pridavam: skusat netradicne uhly. Napr. podhlad alebo extremny nadhlad.

Bikemartin

No ved prave, chces vsetko a vysledkom je, ze to podstatne je len na 10% fotky. Na ultrawide plati "get as close as possible".

Ale verim, ze ten nazov sa ujme, rovnako ako ´Matusove miesto´, ci ako sa to vola pod Suchym v MF ;-)

Blahola

HE, he, ale já tam mám aj Lysec a Borišov!
Dík za radu, ja som maximalista, musím tam natrepať všetko čo vojde. Čo už.:-)

Bikemartin

Laci, ukazkovy priklad nevhodneho pouzitia ultrawide objektivu, preto som pridal do galerie nieco podobne, ale na 50mm. Miestopisny nazov som ale zachoval ;-)

Bruma

Laci, no konečne tu dačo Tvoje a aj s dvojjazyčným pomenovaním. :-)

Jansulik

Lacko, pekné. Možno by som odrezal z trávy- 2/3-ová kompozícia.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky