Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na Sinú

Diskusná téma K fotke: Na Sinú

Klasický víkendový prechod tlakovej níže sme "ofajčili" piatkovou dovolenkou, venovanou bočnému hrebeňu Zákľuk a Bôru. Zostupujeme pomaly a s nevôľou, jedinou útechou je ešte vrchol Sinej, čo nás čaká. Vzduch je taký číry, že by sa Liptov snáď aj preskočiť dal, až na Babky a Sivý vrch s medzičľupnutím do Mary.

Jano morong

Na nádhernú Sinnú,si Matus vystupil uz ako tri a pol rocný.Vtedy
este s mensou pomocou.
Krásne,som rád, ze Ti to zostalo Matus. otec

MatusM

Hej, nejakym preklepom sa tam pri prvych fotkach objavila hranica 75mm, prepac.
Na to, ci som spokojny este nedozrel cas, ani fotograf, je to moj prvy teleobjektiv na prvej zrkadlovke, necitim sa dost uceny na hodnotenie. Pre mna je dostatocne rychly, presny a lahky.

Znepokojuje ma "len" vyrazne rozostrenie pravej strany, ked lava je v poriadku - stava sa to pri nizsom clonovom cisle do protisvetla (samozrejme, nie priamo), aspon zatial som to tak vypozoroval. Este to musim dokladnejsie otestovat.

Bruma

Matúš, perfektné.
Trošku odbočím od témy, tak už som našiel tvoj teleobjektív. som sa nahľadal keď si udával 75-250mm v popise, našiel som iba 70-300mm, si s pokojný?, teším sa na nejaké to makro.

Adushka

No veru, to som ani netusila, ze sa Matus chysta vlozit toto :) nechcem byt druhy Jose :) btw on ma este ovela lepsi pohlad, kde Sina je nafotena tak, ze Sivy vrch vyzera, ako keby bol len kusok za nou, uplna bomba! :)

Blahola

Fajná foto, popis sedí. V piatok bola viditeľnosť jak lusk.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky