Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Mazanica v Belej

Diskusná téma K fotke: Mazanica v Belej

Experiment vyvolaný požičaním filtra ND1000 od Mato_D a za jeho asistencie zachytená táto "mazanica" statických objektov a dynamiky pohyblivého okolia na riečke Belá pri Liptovskej Kokave.

Psyloo

:D no dufam, ze ani sused nie je na FB :) vsak jeho miesto je pod postelou a nie na FB:))

Rbr69

Hono :D nestihol som pokracovanie na FBcku, ale precital som si to ... hned mi napadlo, ktoreho mas suseda na mysli ... a vidis, ani nebolo treba odpovedat :D:D:D ... este ze Mato nie je na FBcku a nevie o co ide :))

Psyloo

Rasto, sused je s Vami na dovolenke? teda myslim, ze ci pod tou postelou bol?:D

Rbr69

Pekne mi zacala dovolenka, dobre pocko na fotenie, dobri priatelia po ruke ;-)
Ten fotoden bol fakt dlhy, vecer som padol do postele a zacal tuhnut, myslel som, ze vytuhnem naveky ... dnes som to rozchodil, snazil som sa chytat denne blesky nad Tatrami ... zufalstvo :( ... tato foto je taka denna dlhocasovka, ako tie nocne, vdaka mato_d"ovi a jeho filtru :)) ... take zvaracie sklo si tiez zaobstaram!

Sona

My sme sa vcera vyblbli na vecernej Kokave, vid Adushkina foto. Cez den sme sa snazili fotit Krivan s balmi sena roznych tvarov, ale bol opar.

Mato_d

Veru bol - rano Cierny Vah, cez den Hybicka tiesnava a podvecer tato Bela...

MatusM

videl som na vás, že to ráno dáte.. musel to byť krásny dlhý fotodeň:)

Mato_d

Celu tu 3-hodinovu noc som mal cestovnu horucku, budil som sa kazdu polhodinu, takze o 3:30 som bol v podstate vychystany :)
Fotky su este na karte, ale Rasto uz isto ma nieco pripravene. Ja skusim behom dnesneho vecera stiahnut a spracovat.
Inak skvely zazitok, okoreneny keskou :D

Adushka

No ste sa vyblbli ako vidim :) (btw som bola v soku, ze ste rano v nedelu vstali po tom vsetkom, kde je nejaka foto? :))

Mato_d

Noo, pekna mazanica s prijemnymi farbami za 5b. Ale sklonujem sa inak - od matoa_d :D

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Lino k fotke: Hájska skala Išiel som s opačnej strany, tam to nie je také strmé, ale je to dlhšie. Kus tam ideš pekným chodníkom po hrebeni. K ihrisku som zbehol dole. Nestretol som ani n …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok