Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Cesta z Hája

Diskusná téma K fotke: Cesta z Hája

Na mojej cyklo potulke Slovenskym krasom. Na fotke cesta z obce Háj do Turne nad Bodvou. Vpravo hore zrúcanina Turnianského hradu. Slnko pieklo neskutočne teplomer ukazoval 35°C... Koho by zaujimala trasa tak: Lipovnik (vlak), Drnava, Kovacova, Lucka, Borcanske sedlo, Zadielska chata, Hacavske sedlo, Hacava, Hajske vodopady, Haj, Turna nad Bodvou, Dvorniky-Zadiel (vlak)

Rado Gadoczi

Dakujem za pochvalu ale uz dost lebo budem fakt namysleny hehe... Ved ani neviem ako som to odfotil haha

Rado Gadoczi

Haha skoda mohol to byt opat super pokec. Dakujem za pochvalenie asi si tu zrkadlovku nakoniec nekupim :))

Psyloo

Tentokrat ta sklamem, nebudem nic pisat, len sadnem si ticho a pomlcim. ale v myslienkach aj tak budem riadne off topic:) Inak co sa tyka fotky - radost pozerat,vyrazne sa zlepsujes vo foteni:)

Jurko.ch

mooooc pěkné, ale ten uřezaný strom je velká škoda

Rado Gadoczi

Ja som inak isiel asi pred 2 mes. z Hacavy az na stanicu v Turni peso a nic moc teda :)

Dnes ked som fotil som to vsetko robil na rychlo lebo tak prazilo ze som ani nepozeral co fotim len som cvakal a slapal rychlo do chladku :))

Axel

Bud rad, ze si mal bicykel. Ja som tu mordor asfaltku siel po svojich jediny raz. A aj to nam nastastie vdaka neznejsiemu osadenstvu zastavil traktorista a dobru polovicu nas do Haja odviezol na vlecke... Vtedy som si povedal, ze nikdy viac. Je to krasna trasa, no znacne unavna. (O masochistoch iducich az z Hacavy radsej ani nehovorim)
Inak fajnove foto, len skoda toho urezaneho stromu, mal si zabrzdit o 3 metre skor... :-P

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky