Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Cestou na Ostredok

UNCLE LACO

V týchto miestach stál salaš. Pozorné oko uvidí zvyšky salaša a jeden zo znakov je aj žihľavisko.

Merhorn

tak tento usek si uz vela rokov drzim v zbierke tras kde chcem ist a z nepochopitelnych dovodov som tak este neurobil. :)

Jurko.ch

Když jsem tam byl na podzim v roce 2003, tak tam něco leželo na zemi - tím myslím zbytky nějaké budy - v dolní partii začínajícího chodníku mimo les.

Axel

Nojo, pasie sa tam. A teren vyzera ako po prechode tankovej divizie cervenej armady...

Adushka

Tu sme veru ziadny salas nevideli, ale jeden je pod Kriznou, v dolinke, ktora schadza do Dedosovej.. tam sa aj stale pasie.

Vrsan

A nie je tam niekde nejaka zabudnuta buda? Nebol tam kedysi salas? V pamati mam davny obrazok, strecha na horskej polane kdesi pod Ostredkom. Mal som pocit, ze to bolo niekde v tychto miestach. Nikdy som vsak hore po zelenej nesiel, takze..?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok