Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Biele ticho

Diskusná téma K fotke: Biele ticho

Tohtoročná jeseň sa zvrhla a skončila skôr než sa dostala do svojej najkrajšej fázy. V horách prevláda už len jedna farba a tak som si povedal že to pôjdem otestovať tradične na Vtáčnik. Ale miestami 60 cm prašanu ma pustio len po Kanie studne, kde som to z časových dôvodov otočil. Okolitá bielobiela krajina však bola úchvatná a absolútne ticho prerušoval len tlkot môjho srdca a občasné lámanie a pády konárov obťažkaných snehom. Veru jeseň je už iba v kalendári.

Daulagiri

Ďakujem vám, slovami neviem opísať tú nádheru, viditeľnosť vďaka hustej hmle síce len 20-25 m, ale atmosféra na nezaplatenie.
Vladimír50: myslel som si že som zažil už všetky tváre jesene, ale priznám sa že túto predsalen poprvýkrát.
Jonathan: veru na Vtáčniku je sniežik, koľko neviem, no tu ako píšem 50-60 cm čo ma dosť prekvapilo, tak ako píše aj foreigner.

Foreigner

tiez som v nedelu vybehol na nejaku "light" tury na jeden z bocnych hrebenov Javornikov a nestihal som od uzasu zatvarat usta. uz len dostat sa na hreben nad dedinou Papradno bol velky problem - mokry sneh po kolena, polamane a poohybane stromy, hotova spust.
tak som sa po 3 hodinkach podliezania a obchadzania stromov otocil a vratil spaet.

Jonathan.sk

...hehehe, keď som sa v nedeľu vracal z Tatier, aj sa mi zdalo z auta v tej hmle od Žiaru nad Hronom, že na Vtáčniku by mohol byť sneh. Ale toto???

Vladimir50

Je to nezvyčajné vidieť takúto fotku s dátumom vzniku 17. október. Možno by nám pripadala všednejšia v januári počas treskúcej zimy, ale aj tak si zaslúži tie jednoslovné komentáre od kolegov.

Psyloo

velmi pekne, Mato. Taku istu predvianocnu naladu mali sme presne pred tyzdnom v Zdiari...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky