Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zahalená Vysoká

Diskusná téma K fotke: Zahalená Vysoká

Tradičný pohľad z mojej obľúbenej lesnej cesty, na Mešťankovú naľavo a Vysokú napravo, ktorú ale zahaľuje hmla. Odtiaľto sa celý čas išlo v dosť hustej hmle a keď sa pridala aj tma bolo to zaujímavé. Z fotenia večerných fotiek nebolo nič :)

Vladvlad

Nemôže byť všade rovnako. Na toto miesto som pôvodne ani nechcel ísť, ale keď bolo tak pekne, tak som trasu za pochodu upravil.

Vladimir

dnes som bol na Čiernej skale a hmla bola dost hustá podla predpovedi malo byt takéto počasie ako máš ty na fotke no čo už .:((

Meky

A potom,že vraj "Malé" Karpaty:)

Vladvlad

Áno dnes bolo aj takto, na Čmeľku sa pekne prevalovala hmla s modrou oblohou :), Čertov kopec tiež bez hmly, ale Skalnatá-Čermák-Homoľa-Zochova chata-hnusná hmla :)

Meky

Vladimír,to bolo dnes miestami v M.Karpatoch ozaj aj takto?(Ako vidieť na zábere?)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Pekne to tam vyzerá, hl. hrebeň Polonín som už navštívil a snáď sa raz dostanem aj do týchto miest.

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma