Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zapad slnka nad Telgartom

Diskusná téma K fotke: Zapad slnka nad Telgartom

Na zapad slnka som si dnes pockal nad Telgartom. Kedze zacalo byt uz zima sadol som si k balom sena ktore si udrzali teplo zo slnka ktore na nich cely den svietilo. Vlak som mal az o 18:00 tak som mal dostatok casu oddychovat po celodennej ture.

Daulagiri

Hmm tieto okamihy som si vychutnával na Bartkovej.

Radog

martinovic -> ano a vcera nemal kto ist so mnou a musel som tam byt na medvede sam :))))

Martinovic

ty si z KE? do certa a ja nemam s kym chodit na hory :-)

Radog

martinovic - Rano som vystupil Telgart penzion 09:10 vyslapal si po zjazdovke na Trestnik potom Cuntava a Ondrejisko a spat po druhej strane na Trestnik a dole do Telgartu vlakom spat do Kosic o 18:00 taky pohodovy den len bolo velmi teplo a vela medvedov nastastie som stretol len jedneho ale ked ma zbadal zostresoval a zdrhol ale stop bolo vsade vela nebolo mi jedno ze som isiel sam a cely den nestretol nikoho :))

Martinovic

jasne fajn, neviem co bolo vyssie takze mozno bola toto najlepsia moznost len ma to napadlo ked som ju uvidel, aku si mal trasu?

Radog

Skusal som... takto sa mi to pacilo omnoho viac. Tu je tej ciernej este trosku viac kedze aj dolna cast stranky pod fotografiou je cierna. Ale mne sa to paci takto...

Martinovic

nabuduce v situaciach kedy je jasne ze spodna cast fotky bude cierna (co samozrejme nieje vzdy na skodu) by som skusil namierit fotoaparat vyssie, obloha bola vcelku zaujimava tak si jej mohol zachytit viac povedzme horne 2/3 snimku ale pokojne aj viac podla situacie a nemal by si tolko mrtveho cierneho priestoru dole.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky