Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Tatry II.

Vladimir

nejde mi o pokus v photošope Tatry sú pekné ale to čo sa deje okolo Štrbského plesa je nehorázne a už vôbec nie nejaký bilboard na lúke ten tam ozaj nepatrý ako som napísal je to moj pohlad aj ked uznávam nie celkom vydarený ale sú tu aj horšie.

Bjorson

toto je galeria, a ked fotka nema ani umelecky zamer, ani nie je zamerom "spendlik do mapy" tak nechapem naco by tu mala byt.mozno krute, ale v poslednej dobe su tu niektore fakt "ukazy"...ved ked si chces prezentovat kazdy pokus v photoshope tak je milion inych moznosti.

Vladimir

Dakujem za príspevky mne vôbec nešlo o to či je foto pekné hlavne som chcel ukázat že Tatry su krajšie zelené ako pôvodne ved určite viete kde to je bol tam reklamný panel cesta chodník osvetlenie no bolo to len také malé scifi a klonovaní sa musím fakt zlepšit:))

Forky

mi to pripomina jeden predvolebny billboard...
slovenske sviajciarsko..

Forky

skoda, ze nie su uvedene GPS suradnice..

Bjorson

tak toto je vemi nevydarene, aj ta uprava aj original fotka...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky