Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: zo Stohu

Merhorn

btw, teraz mi napadlo, dokazom mojho tvrdenia je aj fotka "...nie je co riesit" kde je to fotene presne opacnym smerom a cca v tom istom uhle voci slnku s rovnakym efektom.

Merhorn

ee laco, slnko bolo v pravom uhle s tmavsou oblohou, teda aspon ako si to pamatam. pamatam si to aj preto, ze viem ako ZT sa dali dobre polarizovat, resp. smerom na ne. :)
zajtra uploadnem foto kde uvidis kde bolo slnko cca pol hodinu pred tymto zaberom :)

Blahola

Práve že som s nim takto experimentoval na Zvolene v ten istý deň a výsledok bol dosť podobný. Oblohu máš tmavú tam odkiaľ prichádza sveto, malo by to byť naopak. Presne taký efekt som dostal otočením cpl.

Merhorn

nie nie laco, urcite nie, povedz cim ti to pride, najdeme vysvetlenie. keby bol opacne "vytoceny" polarizak nikdy by ta obloha nebola taka.

Blahola

Tak v tom prípade si fotil vertikálne a zabudol si ho otočiť späť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma