Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lyžovačka s deťmi

Diskusná téma K článku: Lyžovačka s deťmi

Vyšliapal a zlyžoval si z Krížnej za jeden a trištvrte hodiny? Alebo si vyniesol na chatu 80-kilovú vynášku? Alebo si sedemnásť hodín stúpal hore kopcom v šesťtisícmetrovej výške? Strávil si dva dni v severnej stene Bradavice? Alebo si visel celý deň v lavičke na komíne a štetkoval a štetkoval? A teraz sa tváriš, že máš dosť a že potrebuješ oddych? Makal si ako fretka, svaly ťa pálili, pľúca ti pískali a bolo ti na tyčku? Myslíš, že si sa namáhal? Tak potom nevieš, ale vôbec nevieš, čo je námaha. NÁMAHA totiž je, keď ideš lyžovať s deťmi.

Ripo

Krásne a výstižné !! Veľmi pekne napísaný článok!! Lyžovačka s deťmi môže byť naozaj niekedy riadny adrenalín.) Ja by som pridal ešte pokriky : "Nejazdi medzi stromami, zabiješ sa!" ...))) A potom tam musím ísť i ja a so svojimi dlhými lyžami pluhovať v úzkom prieseku lesa a krčiť sa popod detské lyžiarske preliezky a na konci sa zvaliť na zem s kŕčmi v slabinách ....

Boro

Presné. Ešte dodnes si pamätám, akú ranu dajú spadnuté lyžiarky na schodoch.

Andomakac

SUPER!!! ale kvoli tej buducej predstave sa to urcite oplati :)

Bacaardi

vyyyborny clanok.

uz viem ze je dobre ze nelyzujem:-)

JuloLM

super clanok,je to vsetko presne vystihnute a je to naozaj tak.Super

Adushka

Fakt super clanok, vsetky deti su asi rovnake, lebo presne takto vypadala lyzovacka za mojich detskych cias. Kym sme sa vobec niekam vyhrabali, potom tlacenie nohy do lyziarok s placom, pluh na svahu, no tiez som si to uzila.. a tiez sme vzdy drankali, aby nam rodicia kupili nieco v bufaci, pre decka to ma vacsie caro ako z domu prinesene v batohu :)

PEt

vynikajúci článok kombinácia adrenalínu a poctivosti rodiča

Forky

super clanok, kto nepozna deti, tak by mohol povedat, ze je to vymyslene :))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum