Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma POZOR-AKCIA

Svacko

myslim,ze sem sa tento oznam hodi- vsetci stastlivci-studenti, ktori dostial vyuzivali na tratiach ZSR zlavu 50% len na trasu s trvaleho bydliska do skoly, mozu od marca vynasat zeleznice do nebies,kedze nam tato zlava 50% na studentsky preukaz zacne platit na vsetky trate ZSR (podobne ako v autobusoch) :) stve ma len,ze som si pred tyzdnom predlzil junior rail plus,ktory mi bude teraz na SVK-u na nic..
tak huraa do hor :) :)

Svacko

hups,samozrejme,ze "Z trvaleho bydliska" ;)
s.

Rujir

@ svacko: A mne sa konci zlava zaciatkom juna, pac uz som na zlavy pristary. :-(((( A okrem toho mam po skole. :-D

Tino

svacko, a kde si to videl? na ich webe som to este nestretol. zaujimaju ma podrobnejsie podmienky, mopzes hodit link? inac super sprava, tiez som uvazoval na tym preukazom junior, ale odradzala ma cena.

Svacko

tino:
vlaky.net/…/sprava.asp?lang=1…

co sa tyka junioru,ta cena podla mna nie je vobec vysoka-dve cesty BA-PO tam a spat,a mas to vratene. resp. tri cesty do tatier,a to myslim,ak cestujes do hor pravidelne,nie je problem urobit za dva mesiace.a este k tomu dalisch par akcii pocas roka (50km/5sk,apod )
s.

Svacko

co sa tyka tych podmienok,tak podmineky budu rovnake,ako boli doteraz pre VS studentov,co si chceli uplatnit 50% zlavu-musis mat cipovu kartu vydanu skolou,aktivovanu aj pre potreby ZSR-to sa na vacsine VS robi prostrednictvom elektronickych terminalov..co sa tyka ziakov SS,tak to veru netusim,ved v pravy cas sa to kazdy isto dozvie ;)
s.

Tino

svacko, diky. ja som zo ziliny, takze do hor to mam prilis blizko na to aby sa mi ten junior preukaz nejako vyrazne oplatil, aj ked cestujem asi kazdy druhy vikend - vacsinou len kratke trasy a tam usetris par desiatok korun. navyse casto ide v lepsom case autobus kde mam zlavu aj tak.

Hasty

Svacko, plati na slovenskych zelezniciach ISIC vydany v cechach?

Svacko

hasty: ono je jedno,ci mas ISIC,alebo akukolvek inu sutdentsku kartu vydanu skolou,ale ide o to,ze na tej karte musis mak aktivovanu tzv. dopravnu cast pre ZSR.vacsina sprievodcov ma citacky kariet,kde si mozu overit (nestretol som sa s tym vsak prilis casto),ci mas kartu skutocne aktivovanu. takisto dosial vyzadovali aj obciansky preukaz,aby si overili,ze skutocne mas listok z miesta trvaleho bydliska do skoly. a teda pochybujem,ze by bol ISIC vydany ceskou skolou kompatibilny s niecim tu na SVK-u,ja tiez nie som od zeleznic,tak preto bude zrejme lepsie overit si to v specializovanom infookienku niekde na stanici,tety budu (dufam) mudrejsie ;)
s.

Julo

a co ked nemam skolsku kartu? neda sa vyrobit aj nejaky preukaz od zeleznic (ako mava napr. dopravny podnik), na zaklade potvrdenia o studiu?

Cica

V predajni Moira na Vysokej v BA maju vyrazne zlavy - napr. na sortiment Moiry 40%, dostupne aj bezne velkosti.

Jaa

Ahojte, celkom fajn akcia je teraz v Yaksteame BA, maju tam dobre ceny na niektore veci, konkretne softshell bunda od tatonky Blackburn Jacket je o 50 % lacnejšia, teraz cca 4 000 SK. využil som tuto ponuku a zostali posledne 3 kusy. tak sup sup!

Rujir

Ceny ano, len ten ponukany tovar len malokedy... :-\

Jomi

Je pravda, že tovar obmieňajú častejšie ako internetovú stránku. Možno aj preto že MAMMUTY sú tu o viac ako 50% lacnejšie ako inde.Keďže som v Prievidzi takmer každý deň tak mi to až tak nevadí.Pre mimoprievidzkých doporučujem aktuálnu ponuku si overiť najprv telefonicky a dať si tovar odložiť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum