Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z Gäcelskej cety

Diskusná téma K fotke: Z Gäcelskej cety

Pohľad, ktorý ponúka táto cesta je nádherná. Keď prichádzate na jej najdlhšiu stranu otvori sa pred vami pohľad od Šípu cez Malú Fatru po pravej strane sa ukazuje Kubínska hola cestou a keď sa obzriete späť tak Oravská vrchovina.

Zuza

ahaaa, tak preto to nefunguje =) Ale už teraz viem, že v lete sa budem motať v tých končinách, tak to teda vyskúšam naživo =D

Bruma

Ale to nie hladieť cez foto naň, to treba prist k nemu, suradnice sa pridelene.

Daulagiri

Heh, dík za radu, no tak budem musieť nájsť iný spôsob.

Zuza

oko neskúšaj, nefunguje =( ja doň hľadím už dva dni, a nič =D

Daulagiri

No som asi prekliaty, lebo od 30. 12. 2009 mi počásko nepraje, neviem koho a čím som tam hore urazil. Som zvedavý či ešte túto zimu zažijem aspoň JEDEN slnečný deň. Ak nie tak budem musieť vyskúšať to oko :-)

R

Mam aj 18-200 a ziaden problem. Neviem na co narazas.

Bruma

Ano suhlasím, ale isiel som do možnosti svojich financii, tak som volil tento obj.ktorý mam. ale súhlasím s tebou. ten 18-200 je dobry takisto, ale pri toceni CPL filtra sa zauva celý tubus, co je pri mne neprijatelne.

R

Určite odporúčam 16-85. Je to o triedu lepší kus, alebo univerzál 18-200.

Bruma

Vladko, to sa neda porovnad s D60. D90 ma omnoho rychlejsiu uzavierku, CMOS snímac ma neskutocne prekvapil, hlavne dnes v protisvetle, v D60 by som niečo take ako dnes som odfotil nedokazal, ak mozem tak vrele odporucam, zalezi ktori objektiv k nemu zoberies. bud 18-105 alebo 16-85 oba su skvele objektívy, ale tento co mam ja ma vinikajucu kreszbu, ostrost už on najmensieho ohniska, pri tej 16-85 podla tesov ma vynikajucu kresbu a ostrost pri 24mm. Ale spokojnost nadpriemerna az vynikajúca.

Vladvlad

Dobre som si všimol Rasťo, fotíš novým foťákom?
D90-ky sú tu v galérii nejaké populárne :) toto je nejaká piata-šiesta.
Si spokojný? Tiež o podobnom type v budúcnosti uvažujem a D90 ma zaujala.

Bulat

Ale bacha, s tym okom velmi opatrne, pokial na teba čo i len jediny mrkne, je po tebe... !!!

Forky

Tak to pocasie je naozaj zaujimave... vcera NT tatry pod mrakmi. a VT cely den svietili ....

Bulat

Mato, pred 2 tyzdnami presne ako pišeš... sme sa pozerali z Babej hory na juh, za hradbou Nizkych tatier vysoka oblacnost, ktora nastastie nie a nie prejst na druhu stranu... Takze sme mali cely vikend nadherné gýčovité azúro :D :D

Daulagiri

Jááj vy na tom severe máte vkuse krásne počasie. Včera som bol na Vtáčniku a bolo zamračené až po Nízke Tatry a V. Fatru, od nich na sever sa Slovensko kúpalo v slnku (tak isto ako pred 2 týždňami keď sme boli na Sitne), už ma to hnevá.
Inak Fotka Pekná Rasťo, na tú Kubínku si už musím nájsť čas.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Pekne to tam vyzerá, hl. hrebeň Polonín som už navštívil a snáď sa raz dostanem aj do týchto miest.

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma