Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pred odletom

Ondro_RK

Funttomas, sprav si štatistiku koľko fotiek z leta a teplejších dní tu bolo pridaných počas zimy...a keď Ti to tak vadí - tak to sprav tak ako Ti radí LuboO a potom budeš trendy cool a in ;-)

Funttomas

Asi napíšem na najbližší pondelok nejaký článok z leta, keď to majú návštevníci tohto webu radi :-) Určite sa to bude hodiť do redakčného plánu a budem „trendy, cool a in“ :-D

MisoM

Pravidla pridavania foto do galerie nikde nevravia o tom, ze letna fotka v zime do galerie nepatri a podobne naopak. Takze je to na autorovi aku fotku sem da. Je pravda, ze v zime sa sem tematicky hodia viacej zimne fotky a podobne letne v lete ale urcite nie je na mieste niekoho za to kritizovať. Je to kazdeho osobna vec.

Misou

Ospravedlňujem sa za nevhodný diskusný príspevok, bodka

Lubo

Pani, prosim Vas vsetkych, negante na seba.
V pravidlach pouzitia fora je, ze diskusie prebiehaju v priatelskom duchu -- vsak neberte vsetko hned osobne. Som si isty, ze nik nema v umysle toho druheho inzultovat :-)
Zatra ideeeeeeme skialpovat. Konecneeee ... juchuchuuuuuu

LuboO

Tomas, chcem sem dat fotku, aku ja chcem, nie, aku mi ty povies. Samozrejme, v ramci tematiky, nie zaber bezdomovca na hlavnej stanici v BA. Ale ci dam letnu, jarnu, jesennu alebo zimnu, to je moja vec. Urob kategorie zima, leto, vysoke hory, nizke hory, ostatne a ine, a potom sa bude pridavat podla nich. Ale zatial je to "free", takze si sem pridam aj fotku z 21.6. a moze si kazdy hovorit, co chce.

Ondro_RK

mlieko, z toho si nič nerob, z pár názorov tu sa musím len pousmiať...

Mlieko

Smiesne by bolo, keby mi mal niekto diktovat aku fotku sem mam dat...

Funttomas

Ľudia! Veď sa už rozhodnite, čo chcete. Najprv božekáte celý december a január, že nie je sneh. A keď už máme konečne týždeň zimu, tak si zas chcete robiť leto. Nebuďte smiešni.

Peterf

Preco by sme si nemohli aj v zime spravit kusok leta?

LuboO

Kde je napisane, kolko percent ma byt akych fotiek? Ak pridam vecer, mam pridat zapad slnka a rano vychod slnka? Je kazdeho osobna vec, aku fotku sem da, iba ak by to bolo kategorizovane. Ak citim potrebu pridat foto z leta, tak ju sem dam. Moj osobny nazor. K fotke, kebyze je motylik rozmazany a okolie ostre, tak super, takto dobre...

Misou

Je to tak, niekomu to vadí a niekomu nie

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma

Komentár

Yetee k fotke: Leto v Balogu Drevenice v Balogu to budú asi ťažko, keďže je to zrubový, gréckokatolícky kostol z Matysovej zo skanzenu pod Ľubovnianským hradom.

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Predbežne mám vymyslenú trasu, ktorá zahŕňa túto červenú, potom modrú z Topole a ešte motanie sa okolo Uliče. Len musí prísť vhodný čas :-)

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma