Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Výstava S1 2010

Diskusná téma K článku: Výstava S1 2010

Tento týždeň sa od utorka 16. 2. do štvrtka 18. 2. 2010 konala kontraktačná výstava S1 na brnenskom výstavisku BVV. Po prvýkrát v najnovšom pavilóne P, ktorý uviedli do prevádzky iba minulý rok. Keďže ide o veľký pavilón a S1 sa radí k skôr menším akciám, v hale P bola spoločne s výstavou KABO. Na výstave sme sa zúčastnili spolu s partnermi zo združenia 1.outdoorova.eu a v tejto reportáži sa vám posnažíme priblížiť, čo bolo nové a zaujímavé na jednotlivých stánkoch.

Luboslouis

Tie nove batohy od Treksportu som nasiel na...http://sportovyshop.sk/?shopid=1
teda aspon tak vyzeraju ako tie v clanku z vystavy :)

Sona

Dik za doplnenie, my sme zo stanku odisli s informaciou, ze na Slovensko nevozia.

Peterf

Lubo s tym Fjällräven-om to nie je celkom presne, niektore veci sa daju kupit vo Zvolenskom lesnickom obchode Grube.

Bikemartin

ten mechanizmus na Gabel paličkách je podobná vychytávka ako štvornohý statív od Novoflexu, aneb čím viac pásikov, tým viac Adidas :D

Lubo

Vonkreuz,
na stanku Treksportu uviedli, ze ich produkcia vo Vietname vyjde financne drahsie. Podla ich slov ich zakaznici chcu vyssiu kvalitu, ktoru vsak v megamasovej produkcii v Cine nedokazali ustrazit. Taktiez ich vraj Cinania osierali s materialmi a ze Vietnamci vyzeraju serioznejsie. Aka je pravda sa ukaze casom.

Uvidime kedy tie batohy budu k dispozicii na obchodoch a aka bude cenova politika. Mne osobne sa pacili aj normal Tibety aj z rady Q. Tak trochu mi pripominaju VAUDE :-).

Vonkreuz

jjano - i muj milion let stary Mammut i Deutery jsou usite ve Vietnamu, jen jsem poukazoval na jisty "zadrhel" v argumentaci v rovine prime umery "zmena zeme - zmena kvality". Stejne tak lze rici, ze kdyz AKU sije boty v Rumunsku, ze je to jiste kvalitny obuvnicka zeme :-) Myslim, ze je hlavne levna. Tedy zatim..

Jjano

Vonkreuz, samozrejme, že nie zmena krajiny, ale zmena firmy zvýši kvalitu :-) Akurát, že tá firma sídli vo Vietname... Vo Vietname šijú snáď všetci najlepší svetoví výrobcovia batohov a a tak je tam určite oveľa viac skúseností. A vzhľadom na to, že Vietnam je predsa len slobodnejšia krajina ako Čína, tak zrejme aj manažment a kontrola kvality tam hádam je lepšia (inak by tam tie svetové značky nešili). :-)

Vonkreuz

Udivuje mne, jak muze zmena zeme vyroby prispet ke zvyseni kvality? Narazim tim na Treksport. Snad zalezi na zadavateli, jake podminky kvality, materialu, siti a vystupni kontroly si stanovi.. Domnivam se, ze si Treksport spise domluvil lepsi(cti pro nej levnejsi) vyrobu a tak stehuje a oplacava to marketingovymi recmi o rustu kvality. Stale mne udivuje "drzost" vyrobcu bot prosit svrsek kuze zcela zbytecnym zdobenim (viz. cervena AKU topanka) a spolehnout na samospasitelnost membrany. Podobne Asolo prosije kuzi na Makalu GV:-(
Abych jen nehanil, tesim se na novou softshellku od Directu, protoze "ss" s fleecovou podsivkou mne neoslovuje. Stejne tak se (snad opravnene pozitivne) tesim na merino od Zaja..

Bdel

zeby som si konecne po rokoch s batohmi b diamond, osprey, mammut atd konecne opat kupil treskport? Dizajn super, este aby prestali robit tie stupidne dierkovne chrbty a bude to super.

Venco

co su to za botky AKU, zaujali ma tie nizke..

Murmar

vcera som sa ta trepal vlakom s tym, ze to bude aj v piatok a ono to trvalo iba do stvrtka!? skoro ma porazilo

KarolM

Veľmi dobrá reportáž. Upútalo ma o.i. Zajo – merino – úspech!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum