Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Štiavnické vrchy

Diskusná téma K fotke: Štiavnické vrchy

Smer Sitno, na tejto turistike už viac pršať nemohlo, takúto prietrž mračien už nechcem viac zažiť - tentoraz tvrdím že aj ked sem tam bolo niečo vidieť, nestálo to za tú prechádzku, hromženie ľudí v autobuse nemalo konca, aj ked sa hovorí že nie je zlé počasie iba zle oblečení turista, nepomohlo žiadne oblečenie.

Ivob

toto je este dobre, ked som sa tam trepal minuly rok na jesen ja, bola taka hmla, ze som nevidel ani pod tie kamene. viditelnost na 5 metrov mozno. co by som dal za toto...

MatusM

Ale vymáčkol si z tej foto čo sa dalo, má to rozhodne lepšiu atmosféru ako v reále :-)

Barselo

Vďaka, moja slabosť pre turistiku bola po tomto dni naštrbená aj kvôli tomu že za posledných 9 z 10 akcií vždy pršalo, táto bola posledná v roku 2009, aj kvôli týmto podmienkam je väčšina mojich foto šedích, pochmúrnych, asi treba chodiť častejšie aby sa my poštastili jasnejšie a veselejšie fotografie. Napriek všetkému určite nezanevriem na turistiku, kde si dokáže človek najviac oddýchnuť, som si istý že to platí pre viacerých.

Mangalino1980

aj napriek podmienkam ktoré popisuješ, si myslím, že tá fotka je výborná, tie farby a tá šedá obloha paráda

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Predbežne mám vymyslenú trasu, ktorá zahŕňa túto červenú, potom modrú z Topole a ešte motanie sa okolo Uliče. Len musí prísť vhodný čas :-)

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma