Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Teplička v noci

Diskusná téma K fotke: Teplička v noci

Počas 6. Hiking fotostretnutia sa oceľová obloha vyčasila len na pár nočných hodín, tak prečo nevyužiť bezveternú mesačnú noc? Zo zjazdovky má Liptovská Teplička podmanivý klinovitý tvar, venčený terasovými políčkami a spoly vyrúbaným lesom. Obce za horou už patria Spišu. Nasledujúce ráno už bolo smutnejšie.

MatusM

inak dvaja ratrakari behali hore dole na tom pidisvahu celu noc, jedneho som riadne vyplasil :-)

MatusM

tych zaberov som nechal Adushke mozno aj 8 :-) 30 sekundovych. Bol som trosku nesvoj, lebo podla predpovede malo by jasno len okolo 9-tej a uz bolo skoro 11. Nastastie bola napokon cela noc jasna a uplne bez vetra, takze som behal po kopcoch asi 3 hodiny a zalahol o pol tretej. Na hokej som logicky nevstal, usetril som si uz aj tak chatrne nervy.

Casom este nejaku nocnu pridam.

Adushka

Mato, hej, celkovo sme zhodnotili, ze sa moc nevydaril.. my v Teplicke pocko naprd, pricom zvysok, resp. vsetko na zapad od Teplicky bol zaliaty slnkom.. a k tomu tie ostatne veci.. mali sme radsej ostat doma :)

Bikemartin

Adushka, mala si nejaký zakliaty víkend, ešte aj ten hokej...

Adushka

Pokeskovali sme vcera a aj by to bolo cele fajn, keby sa nam pocas toho auto nepokazilo.. ale to je o inom. Hej, stativ som dostala povodne ja, ale skor ho asi kupil sebe, ako vidim :)

Rbr69

ozaj, nedostala si Ty od Matusa ten stativ? len si spominala, ze ho bude nosievat on ... nam chlapom zalezi na terminologii, nie nosievat, prenasat si myslela, ci? ;-)

Rbr69

:) 5 zaberov? je volajaky stedry, casom rataj menej :D ... dufam, ze aspon nejake kesky boli, ked pocasie nic moc

Adushka

Rasto, to bolo tak - ja ze podme si v noci odfotit dedinu a Tatry, tak ja som mala povolenych 5 zaberov v ramci dediny a uz mi bral stativ a valil na kopce, kde sa hrajkal zo tri hodky.. uzas.. (pravda, ze tam som s nim uz nesla, aby som si aspon trochu pospala pred hokejom a cestou)

Rbr69

a co, zasa si sa tulal po nociach sam?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Jarná Rumplovská Áno vystihol si to Maťo. Viem že vývoj nezastavím a že všetky chátrajúce samoty nebudú v takom stave navždy, ale niekedy dané miesto potom už stratí pre mňa svo …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok