Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pramene Fanglovského potoka

Diskusná téma K článku: Pramene Fanglovského potoka

Lúče ranného slnka ma pošteklili na viečkach, nuž som otvoril oči a zistil, že je slnečný deň. Síce mrazivý, - 6,3°C, ale bez vetra a sneženia. Predpoveď počasia meteorológom celkom nevyšla a tak som sa mohol vydať na ďalšiu mapovaciu túru po potokoch Račianskych Karpát.

Hubert

Tieto clanky su nesporne zaujimave aj pre priaznivcov a zanietených vyhladavacov polovnickych posedov...

Sona

Moja mama, ktora travi vacsinu turistickych vyletov v MK, to tiez so zaujmom sleduje.

Vladvlad

Autor neuvažuje o tom, že by presnú polohu nájdených prameňov zakreslených vo svojej mape aj zverejnil? Téma je zaujímavá. Takto je to trochu neprehľadné, mapa by to vyriešila.

Na podobnú tému by bol zaujímavý článok o všetkých prameňoch Dobrej Vody a okolia.
Žeby som sa nato dal? :)

Poldo

ja som sa tešil na každú ďalšiu studničku a autorovi ďakujem a čakám na pokračovanie

Mivym

Miro, nedaj sa odradiť písaním článkov s touto témou.Koho to nezaujíma,nech nečíta.Inak tá červená huba je Ohnivec šarlátový

Tommasso

tieto clanky su naopak velmi zaujimave, vzdy po zverejneni clanku beriem do ruky mapu, idem po stopach autora a zakreslujem si ich do nej...Ak sa ti tieto clanky nepacia nemusis ich citat, je jednoduche kritizovat, skus napisat nieco sam. A autorovi prajem este vela podobnych clankov o týchto "barinách uprostred suchého lístia" :-)

Sona

Tak si vyber clanok s inou tematikou na citanie. Naprikkla mna dost zaujima, kde su ake pramene, a povazujeme to v redakcii za zaujimavy a ojedinely napad. Su ludia, ktori maju v pramenom a studnickam vztah.

Dunaj1

Tých článkov na jedno kopyto o prameňoch v Malých Karpatoch už bolo dosť, koho zaujímajú nejaké bariny uprostred suchého lístia?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum