Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: V Jeleňom háji

Diskusná téma K fotke: V Jeleňom háji

Príznačný názov pre fotku pinky lesnej (za pomenovanie ďakujem mekymu). Lokalita Jelení háj sa nachádza pri moste Lafranconi na petržalskej strane Bratislavy, prechádza ním aj červená značka do Rakúska. Či sa tu v súčasnosti nachádzajú nejaké jelene... Množstvo snežienok, spievajúcich vtákov spolu s pekným slnečným dňom a s predvojnovými bunkrami, vytvorilo tú pravú jarnú atmosféru :)

Meky

Tiež ho mám dva roky-presne tento mesiac.Som s ním spokojný,ale tento technický svet ide neuveriteľne rýchlo a už to bude pomaly "vykopávka":)

Vladvlad

Rado sa stalo a súhlasím s tvojou vetou "No uvidíme..." :)

PS: ako dlho ju už máš?
Moja má dva roky a jeden mesiac a zatiaľ nejaví žiadne známky opotrebovania. Som rád, že som si to kedysi vybral. Prekvapivo aj baterka nie je ešte na odpis. Ale náhradná to istí.

Meky

A ja ďakujem za info.Tiež pomaly rozmýšľam o dôchodkovom veku mojej FZ18ky.No uvidíme...

Vladvlad

Ďakujem Michal, je to ona.
Čo myslíš, že ja som veril, že je to fotené tým naším ultrazúmom :)
Niekedy ma ten foťák dosť prekvapuje, že robí aj normálne fotky, asi sa mu stále nechce ísť na zaslúžený odpočinok, ale jeho čas sa kráti :)
Keď je dosť svetla, nie je problém. Keď je svetla menej, už je problém :)
Úprava fotky: len orez, trochu odklonovania vyčnievajúcich konárikov a pohranie sa s kontrastom a farbami nakoniec trochu odšumenia a je to. S touto fotkou som celkom spokojný.
Vzdialenosť, na strome vedľa cesty, cca 5 metrov.
Takáto odpoveď hádam stačí :)

Meky

Krásny záber.Ani by som neveril,že je to robené s "našim" foťákom.Ten vtáčik by mal byť Pinka lesná.Vladimír z akej vzdialenosti si to fotil?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky