Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Choč z Liptovského hradu

Diskusná téma K fotke: Choč z Liptovského hradu

Táto fotografia si nekladie za cieľ zaujať svojou kvalitou. Je len malým upozornením, že najvyššie situovaným slovenským hradom je hrad Liptovský, na ktorý sa môžeme vybrať z Liptovskej Mary alebo z Kalamien. Turisti z Liptovskej Teplej naň organizujú výstup vždy na Veľkonočný pondelok. Je to zaujímavý turistický cieľ v každej časti roka a okrem pohľadu do histórie nás zaujme aj pohľadmi na celý Liptov, Malú a Veľkú Fatru, Nízke i Vysoké Tatry.

Tondop

Janka, máš celkom pravdu. Myslím si že už nik nedáva mazance. Skôr je opak pravdou. Dávajú sa obrázky vysoko upravované. Ja si predstavujem túto stránku tak, ako bola pôvodne myslená. Ukázať kde som bol, ako sa tam dostať a čo ma tam môže zaujať či potešiť. Veľkým príkladom môže byť Tomáš Trstenský.

-Janka-

adushka - O.K. beriem na vedomie, myslím, že máš pravdu aj ty aj ja, každá trošku.

Adushka

-Janka-, nezabuda sa ani na nadsenie z turistiky, ta je stale prvorada, ale je fajn, ked ti netaha oci rozmazana fotka. Kazdy sme nejako zacinali, aj ja som na zaciatku davala rozmazane fotky, kym som neprisla na to, ze ich musim zmensit presne na 738px, aby bola ostra. To, ci ma clovek chut sa zlepsovat, je na kazdom z nas, ja som rada za fotky zo vsetkych lokalit, ale dobre ostra fotka s peknou kompoziciu dokaze potesit.

Adina

dalsii typ pre mna, pojdem kuknut :-)

-Janka-

Tak toto ma oslovilo. Určite sa tam vyberiem. Inak, mám dojem, že v tejto galérii sa veľa hodnotí kvalita fotografie, ostrosť a kadejaké parametre a pritom sa zabúda na podstatu tejto stránky a to je nadšenie z turistiky.
Obrázok je krásny, lákavý a hneď ma motivoval na výlet. :-))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma