Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Miesto pokoja

Janica

...dumast,asi si to vsetko zle pochopil,to nebol ziaden utok na teba ani na tvoju tvorbu,to boli proste komentare k fotke ako ku kazdej inej.a trosku sme tu rozoberali "dosahy cirkvi". kludne pridavaj zaujimave fota,lebo to je svojim sposobom zaujimave.a beriem to ze to nerusilo na cistinke,ja som tam nebola osobne,mozno by to na mna tiez tak posobilo.ale z tej foto to vypada ako priamo niekde v lese -teda cistinku tam nevidim :-) ale asi som slepuch :-)

Dumast

Rado, ďakujem, je dobre, že ľudia diskutujú aj keď nič nyvyriešia, mal som dojem, že je to niečo čo sem nepatrí, všetci fotíme to, čo vidíme, aj to čo chceme ale len tak ako to je. Ďakujem ... "kamoši"... nie?

Dumast

Janica, dobre, uzám, že je to ako päsť na oko, ale už to raz tam je a určite to nikto nebude búrať, ja tiež neuznávam nejaké prehnané modlikanie ale keď ideš lesom krížom krážom a naďabíš na toto, v prvom momente, teda mňa to potešilo, len z toho dôvodu, že som už videl aj iné brutality v lese a toto mi trošku vyvážilo tie horory, nie som tak zdatný aby som liezol po horách a skalách a fotil len to čo je in. Prehodnotím prístup k tomu čo a kde odfotím a čo vlastne dám na pľac. A ešte, vôbec to nerušilo na tej čistinke.

Rado Gadoczi

Fotka nevadi ani mne dobre ze si to odfotil aspon mame o com diskutovat :)))

Janica

...nedavaj to prec,ide o to,ze to cloveka zarazi,je to ako past na oko aspon pre mna,tak ako nejaka skladka.ja som sice veriaca,ale taketo modlarstvo neuznavam.

Dumast

Odfotil som to čo som videl, netušil som, že to môže niečo spôsobiť turistickej a fotografickej populácii, keď som to uverejnil, ako sa to dá odstrániť zo stránky aby to nedráždilo? Veď to nie je to najhoršie, čo tu je uverejnené, alebo žeby som sa mýlil? Možno to tam má nejaký význam-pútne miesto alebo čo? Nebudem pátrať a ani ma to nezaujíma.

Rado Gadoczi

No treba sa nad tym zamysliet aj tak ze keby tam bol namiesto toho vysielac postaveny na cierno ktory by zabral presne rovnako vela miesta ale bolo tam okolo pekne cisto skratka ze by mal ako si napisal vysielac svojho pana taktiez by to bolo v pohode ? Lepsie ako skladka odpadu nie ?

Dumast

Ja nie som veriaci, ale rešpektujem to, že niekto je a že to tam postavil, je to pravdepodobne načierno (možno na súkromnom pozemku), neviem, ale lepšie ako nelegálna skládka odpadu. Či nie? Bol tam perfektný poriadok a z toho usudzujem, že to má pána.

Janica

...Rado plne s tebou suhlasim,kto chce hladat boha,najde ho v kazdom strome,kriku,kvetinke,slnecnom luci a tak.Ale toto je ozaj prehnane.

Rado Gadoczi

No ja som len chcel povedat ze toto neschvalujem nech si maju kostoly, kaplnky a podobne v meste ale preco to tahaju aj do lesa ?

Dumast

Duuri, nie nie je správne, už som to opravil, môžeš prepáčiť? Bol to omyl, ospravedlňujem sa.

Veď som napísal, že som to našiel tam, kde by to nikto nehľadal a ani nečakal, ale je to vec toho človeka alebo ľudí, ktorí to tam vytvorili. Bol to celkom milý šok. Komplet Krížová cesta.

Dumast

Už som na to prišiel, o chvíľku sú tam.

Dumast

Ja by som chcel ale neviem ako, dá sa nejako editovať pokec obrázku alebo zajtra skúsiť vložiť znova? Ďakujem za radu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok