Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Belanské Tatry

Fitka

prepac zabudol som,chcel som iba pomoct

MisoM

fitka, nehnevaj sa ale ako jeden z administratorov stranky nesuhlasim s tvojim prispevkom, hiking.sk nepodporuje porusovanie autorskych prav v akejkolvek podobe. Súhlasim s tym ze program Photo Studio je velmi dobry a vhodny na tieto upravy ale "navadzat" niekoho na jeho nelegalne zadovazenie sem nepatri.

Z tohoto dovodu som cast tvojho prispevok z diskusie podla pravidiel hiking.sk zmazal. hiking.sk/…/podmienky_pouziti…

Zoner software s.r.o.

Fitka, si si vedoma toho, ze tymto konanim porusujes autorske prava, a skodis nasej firme? Taketo konanie moze byt dokonca povazovane za trestny cin!!!

Fitka

misou.zoner photo si stiahnes zadarmo na 30 dni skusobnu verziu na tahaj.sk$ret * ZMAZANE ***

Axel

Ak ti mozem odporucat, na taketo jednoduche upravy je dobry program "Zoner Photo Studio". Uprava horizontu je vazne na 1 kliknutie a 10 sekund prace.

Axel

Suhlasim s Ondrom.
Nikto ti nezakazuje sem davat fotky, fotis podla mna dobre a aj oku lahodiace zabery. Maju vsak jedinu chybu: pada ti na nich horizont doprava.
Je ale len na tebe, ci mas zaujem sa vo foteni zlepsit a chyby k vseobecnej spokojnosti napravit, alebo budes nadalej produkovat chybne zabery a citit sa urazeny.

Ondro_RK

neviem, aký máš s tým problém, ja som tu tiež dával fotky s touto chybou a aj mňa na to upozorňovali, ale som sa k tomu nestaval tak ako TY, ale som s tým niečo robil...

Misou

Asi bude lepšie , keď nebudem uverejňovať fotografie

Ondro_RK

...a znova Ti to padá doprava :-( už by si s tým vážne mal niečo robiť...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma