Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K akcii: Oslava 8. narodenín HIKING.SK

Diskusná téma K akcii: Oslava 8. narodenín HIKING.SK

Hiking.sk bude v lete starší o ďalší rôčik a tak vás chceme pozvať na narodeninovú oslavu, tentokrát pod Rozsutce. Čakajú nás ako vždy pekné túry, spoločné debaty, premietanie fotografií a tentoraz ako bonus prednáška o medveďoch. A možno aj niečo viac...

Lubo

Rad by som podakoval vsetkym ucastnikom sa skvelu amosferu na narodeninovom stretnuti. Misovi Kalasovi za vybornu projekciu a besedu o medvedoch. Tomasovi, Soni a Matovi za super fotopremietanie a zazitky z ciest. Velmi dobre vyslo aj pocasie, najma nedela bola vystavna.
Este raz velka vdaka vsetkym...

Muska

Tiež som dlho škúlil po tejto akcii.. aj program fajný, len ten čas sa nedá niekedy zariadiť tak ako by som chcel :(

Thailon

:( paroma :( nemozem, lebo nie sme doma :( klasika, ako tieto cele prazdniny :(

Sona

Zaujemci, mame este dve miesta volne :)

Sona

Doplnili sme program do popisu akcie.

Lubo

Ano, potvrdzujem Adinu. Zdencimu som posielal samostatne. Mozno to ostalo v spame, treba kuknut...Keby nie, Zdenci, napis mi maila a poslem ti fakturu opat...

Adina

Prvy mailik obsahoval fakturu za 2 osoby. Potom som dostala druhy, kde Lubo pisal, ze zdenci sa prihlasil samostatne a tak posiela fakturu na jednu osobu. Fakturku by ste uz mali mat zaplatenu na ucte s mojim menom v sprave pre prijimatela.

Zdenči

Ona vraj dostala dve faktúry. Najskôr na 2 osoby a potom novú iba na jednu osobu. Tak teraz nevieme.

Sona

Zdenci, my sme to ponali tak, ze ides s Adinou, a tak sme jej zaslali fakturu na dve osoby :)

Zdenči

Otázka na organizátorov: vraj už niektorí dostali zálohovú faktúru za ubytko. Ja som ešte nič nedostal. Niežeby mi to vadilo, ale aby som mal potom kde spať :-)

Sona

Pri chate je ohnisko, takze kto chce, pokojne si moze opiect. Ak stihne do prednasky :) Poslem dnes alebo zajtra vsetkym ucastnikom podrobnejsi program, ktory sa prave doladuje, takisto ho dam sem. Tesime sa na vas :)

Adina

Prejazd Terchovou vyrieseny :-)...aj tak sa vsetko ukaze az na mieste... Mam dalsiu otazocku. Bude vecer aj ohnik, samozrejme ze s opekackou slaninky alebo spekacok. Nech viem, co si mozeme priniest. V Terchovej by sa asi tazko nakupovalo v tom case.

Rbr69

Hzs.sk ...
Malá Fatra
Na turistickom značkovanom chodníku (žltá značka) v časti chata Vrátna - chata na Grúni zvýšte opatrnosť z dôvodu ťažby dreva.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum