Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Devínske jazero

Diskusná téma K fotke: Devínske jazero

Aktuálny pohľad v protisvetle na vyliatu rieku Moravu. V strede paneláky v Devínskej Novej Vsi - mestskej časti Bratislavy. Nad nimi Devínska Kobyla (514m), na ktorej sa dá rozoznať nový vysielač kyslíkového operátora. Napravo rakúske kopce Braunsberg (346m) a Hundsheimer Berg (481m). Za normálnych okolností tu voda nie je, v jednej časti je len tráva, v druhej mali družstevníci aj niečo zasiate. Pozitívne je to, že tu sa tá voda má kam vyliať a nikoho až tak veľmi neohrozuje. Fotené zo železničného násypu trate do Rakúska.

Vladvlad

Dnes bol (ale aj stále je) nádherný deň. Zajtra bude tiež určite pekne.

Janica

...no p§ôjdeme tam asi zajtra na bicykloch,na vlaku nie :)v lese je to dosť rozmáčané a tuto pekne po cyklotrase.do bufetu na kofolku :)
správy ani nepozerám,lebo mi je z toho do plaču.

Vladvlad

No na parkovisku by to nemalo byť vyliate keď je tam postavená dá hrádza. Teraz som videl v správach ako tam (pod hradom) montovali tie mobilné steny a voda tam nebola.

Vody je tu dosť, ale oproti tomu čo je v iných postihnutých oblastiach, je toto nepodstatná kaluža :(
Len tak mimochodom, cesta sem je zaujímavá, železničná turistika má svoje čaro, ale nie na funkčnej trati :)
Oplatí sa sem ísť pozrieť, také netradičné, ale našťastie nikoho neohrozujúce.

Janica

urcite je to aj pod devínom na parkovisku vyliate nie?
inak riadna voda

Meky

No ty kokso(to nepatrilo Tebe Vladimír),teda riadne more tam máte.Tú lokalitu trochu poznám takže viem,ako to vyzerá za normálnych okolností.Už aby to s tým mrcha počasím skončilo.

Janica

fúha...riadne jazero a teda ozaj chvalabohu,že je tam toho miesta.zrovna cez vikend sa tam chceme ísť pozrieť,lebo v lese je to ešte moc mokré.dik za aktualnu foto

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky