Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Hričovský hrad

Tono

Juraj, ked nieco chces, kludne mi napis e-mail. Adresu najdes v tirazi. Toto forum je k tej ktorej fotke a nemalo by sluzit na beznu komunikaciu medzi citatelmi HIKING-u.

Tono

Veru Miso, v Sulovskych skalach som bol odvtedy mno - mnoho krat, ale na hrad v Hricove som sa uz nedostal. Vlastne to bola moja tretia zrucanina hradu, ktoru som navstivil zo zaujmu o hrady. Aj ked vtedy som sa o hrady nezaujimal tak hlbsie, ako o 2 - 3 roky neskor.
Ked som tam bol, robili sme prechod z hradu Hricov na hrad Sulov. Teraz si spomnam, ze to bola vlastne moja prva dvojdnova akcia na horach.

Tono

Miso... hehehe, veru nie sestrocny, ale 14 rocny... :-)

Misob

Tono, to si tam bol ako sestrocny? :)

Ransford

Ja chodim na Sulov casto.Tam na tej zrucanine hore vzdy desiatujeme, je odtial pekny vyhlad .

Tono

Miso, to sa budem tesit, lebo na Hricovskom hrade som bol naposledy pred 27 rokmi. Bola to moja prva tura v tejto oblasti.

Misob

Vdaka... po Velkej noci pribudne aj clanocek.

Tono

Hmmm hm! Pekny pohlad na Hricovsky hrad, veru pekny. Mne sa paci.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky