Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: strážca Čertovej doliny

Tono

Ja som tam bol fotit koncom augusta, ale komarov tam bolo tolko, ze som doslova a do pismena odtial besne zutekal!!! Pristup je jednoduchy, treba ist po zltej z Pl. Podhradia na Vapenu, za stoziarom stale pokracovat hore az po velku zakrutu ktora sa toci a pomaly stupa nad vybezok. V tychto miestach sa treba pobrat po chodnicku na zapad, stale po vybezku a ani nie za 5 min. ste tam. Len pozor na tie komare!!!

Adina

janka, moze byt aj to, neviem to az tak uplne presne zadat tym, ze tie skaly su tam len naznacene,ale dost sme sa zhodli :-)

Janabilesova

Adina, tipujem suradnice tak na N48.4673 E17.26735. Co Ty na to?

Adina

Ked sme lukou prechadzali islo oproti nam dost turisto. Myslim si, ze to pozna dost ludi. Predpokladam, ze skor z okolia, ale kedze Karpaty su nie az tak velke a maju vela cesticiek, da sa po nich natrafit na nadherne miesta, ktore nie su pod znackou. A mozno to je aj dobre a ma to nejaky ucel.

Vladvlad

Mať tak v kompetencí možnosť meniť a vytvárať TZT tu v okolí (bez rôznych rečí a prekážok ako sa niečo nedá), tak toto by bolo jedno z prvých miest, ktoré by som vyznačkovane sprístupnil :)
Nie každý o takýchto zaujímavých miestach vie alebo sa bez značenia nepohne :)

Bulat

Janka, presne ako pišeš... je to krasne a ludoprázdne miesto

Janabilesova

Toto miesto poznám pod názvom Drápky. Dá sa k nemu dostať aj odbočením zo žltej turistickej značky vedúcej na Vápennú z Plaveckého Podhradia v začiatočných serpentínach v časti lesa. Treba vedieť, kde odbočiť. Je to nádherné, magické miesto, majúce svoje osobité časro, aj v počasí, keď je opar.

Adina

ano, na tej luke je nadherne aj na jar, teraz planujeme zimu :-)))

Vladvlad

Som dlhšie čakal, či sem niekto už konečne dá, po dlhšej dobe, foto z tejto zaujímavej lokality :)
Tých skalných útvarov je tam viac, ich veľkosť je tiež zaujímavá, keď opadne list budú ešte výraznejšie vidieť.
Oplatí sa sem ísť pozrieť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma