Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Ako na dlani.

MisoM

no tak ja ak niekedy nieco nove dokupim tak to bude prave 9-18mm, rybie ocko ja zatial neplanujem :), nenasiel som este vhodnu rybu :)

Lino

Aj ja mám od nich celý foťák :-)
Redukčný krúžok sa dá použiť zo 150mm objektívu čo bol v sete. Straty na kvalite by tam nemali byť, keďže ten redukčný krúžok je len elektronický, optika tam nie je.

MisoM

hej ja som cez tu stranku kupil na jar aj fotak :), nedavno som cital o tomto objektive, mala by to byt tusim nejaka novinka, ak je to ten isty co som cital o nom ja. bolo to na dpreview.com a celkom pekne fotky tam boli tak celkom fajn to vidiet aj nazivo od niekoho.

Prekvapuje ma len teda to ze to potrebuje redukcny kruzok, som myslel ze by to uz malo byt bez ale tak co uz, aj tak vyslaok vypada zaujimavo

Ja som bol v nedelu na choci tak viem tiez aky vetrisko fucal, islo ta zhodit dolu z hrebena ked sa mu chelo :)

Lino

Cau, s vetriskom máš pravdu, fúkal statočne, ale dalo s to ustáť :-)
Objektív nebol v sete, kupoval som ho cez sponzora galérie, cenu zrejme vieš. Na foťák sa napája cez redukčný krúžok. Teraz som s ním prvýkrát fotil a osvedčil sa.

MisoM

pozeram ze mas objektiv 9-18, ten asi nebol v sete, ze, som ho uz pozeral aj ja :), draha hracka ale asi by stal za ten hriech ako pozeram, tiez mam pen epl1 :)

MisoM

tak ako pises, krasne vyhlady, neodfuklo ta :)?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Pekne to tam vyzerá, hl. hrebeň Polonín som už navštívil a snáď sa raz dostanem aj do týchto miest.

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma